Εκτυπώστε τη σελίδα
15-01-2020 15:31

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τη νίκη, ο Άθλος Ορεστιάδας το φλουρί

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.Παρόντες μεταξύ άλλων, ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και αρκετοί βουλευτές του νομού Έβρου.

Καλεσμένη ομάδα του Εθνικού ήταν ο Άθλος Ορεστιάδας, ο μοναδικός εκπρόσωπος του Έβρου στη φετινή σεζόν στην Α2, με τον πρόεδρο του μάλιστα Γιώργο Τσολακίδη να είναι και ο τυχερός καθώς σε αυτόν έπεσε το φλουρί!

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς αμφότεροι δεν είχαν επίσημες υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στο ματς αυτό ο Εθνικός επικράτησε 2-1 σετ (24-26, 25-23, 25-22), ενώ παίχτηκε και 4ο σετ προπονητικού χαρακτήρα στους 15 πόντους, με την ομάδα της Αλεξ/πολης να επικρατεί 15-7.

Ο Εθνικός στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για το 2020 θα υποδεχθεί την Ελπίδα Αμπελοκήπων στις 18/1, ενώ ο Άθλος την ίδια μέρα θα κοντραριστεί με την ΑΕ Κομοτηνής.

Σχετικά άρθρα

  • Κόβουν την πίτα τους οι Μακεδόνες Αξιού
    Την ετήσια πίτα τους κόβουν αύριο το Σάββατο στις 12 στο ΔΑΚ Κυμίνων, η ομάδα των Μακεδόνων Αξιού και μάλιστα καλεί τα μέλη του συλλόγου να δώσουν το παρών. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
  • O Ηρακλής Χαλκίδας έκοψε την πίτα του
    Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε ο Ηρακλη Χαλκιδας την Κυριακή 11/2,  στην αίθουσα του κέντρου διασκέδασης Κιούπι.
  • Κόρινθος: Έκοψε την πίτα της μέσα σε πανηγυρικό κλίμα
    Την ετήσια πίτα της έκοψε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα η Κόρινθος, που τη βρίσκει να έχει κερδίσει την παραμονή της στην Volleyleague και να είναι ένα βήμα πριν τη συμμετοχή της στο F4 του κυπέλλου γυναικών.
  • 'Εκοψε την πίτα του ο Ηρακλής
    Μέσα σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, στο Ουζερί Λόλα.
  • Έκοψε την πίτα της η Θέτιδα Βούλας
    Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Θέτιδας Βούλας στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Βούλας παρουσία των ακαδημιών του συλλόγου, του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, γονέων, χορηγών και της δημοτικής Αρχής.