Εκτυπώστε τη σελίδα
18-06-2020 21:41

Μπαμ Εθνικού με... «μαέστρο» Συμέλα Παπαγεωργίου

Εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση από τον Εθνικό Πειραιώς που «ταράζει τα νερά» και αλλάζει με τη σειρά του τις ισορροπίες στην τοπική κατηγορία γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Συμέλας Παπαγεωργίου.

Η 21 χρονη (1μ80) πασαδόρος, είναι η παίκτρια που κάνει τη διαφορά στην δύσκολη αυτή θέση αφού είναι μια αθλήτρια με καλή τεχνική, ηγετικές ικανότητες και κυρίως μια εξαιρετική πασέρ που αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά την ομάδα του Βασίλη Κατωπόδη, στην προσπάθεια της για άνοδο στην Β΄εθνική.

Η Παπαγεωργίου που πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 με την Αργυρούπολη, είναι η πέμπτη φετινή μεταγραφή μετά τις Γιαννίκη, Σκαρλάτου, Καραγιαννίδου και Δελατόλα.

Η ανακοίνωση του Εθνικού για το παρασκήνιο της μεταγραφής και το καλωσόρισμα της Παπαγεωργίου αναφέρει:

«Νέα Δυνατή Μεταγραφική Επένδυση από τον Εθνικό Πειραιά Μόλις πριν απο λίγο ολοκληρώθηκε η απόκτηση της Συμέλας Παπαγεωργίου στη θέση του Πασαδόρου !!!Εξαιρετική προσθήκη για το γυναικείο βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά !!!Αυτή τη φορά σε μια θέση-κλειδί που κάθε σωματείο επενδύει για την μελλοντική του πορεία.

Ένα όνομα που προκαλεί αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας, την 21 έτους με ύψος 1,80 πολλά υποσχόμενη Πατρινή Πασαδόρο η οποία μάλιστα την περίοδο 2017-2018 κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων Κ22 στη Σκάλα Λακωνίας.

Ο εξαιρετικός χαρακτήρας της Συμέλας, η πολύ καλή παρουσία της τα τελευταία χρόνια, σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε, η συνέπειά της και το ήθος της καθώς και το νεαρό της ηλικίας της που δεν είναι συμβατό με την εμπειρία που έχει στο βόλεϊ, ταιριάζει απόλυτα με αυτό που έψαχνε ο Εθνικός, και ήταν οι βασικοί λόγοι που έκαναν τον προπονητή μας, Βασίλη Κατωπόδη, να εμπιστευτεί «τα δάχτυλά της» και να εισηγηθεί στην Δ.Ε. Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά την απόκτησή της.

Χθες το πρωί ο Πρόεδρος της Δ.Ε., Σπύρος Κουτούβαλης, συναντήθηκε με την Συμέλα Παπαγεωργίου και τον πατέρα της Θωμά Παπαγεωργίου ο οποίος έχει υπηρετήσει το μπάσκετ για πολλά χρόνια τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής έχοντας συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του μπασκετικού χώρου, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Πάτρα αυθημερόν για τη συνάντηση αυτή και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα, και σήμερα το πρωί, μετά από δεύτερη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα διαδικαστικά, τα βρήκαν σε όλα και από σήμερα η Συμέλα είναι αθλήτρια του Εθνικού Πειραιά.

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Καλωσορίζουμε στον Εθνικό Πειραιά την 21χρονη Πασαδόρο (1,80), Συμέλα Παπαγεωργίου. Το νεαρό της ηλικίας της Συμέλας σε αντίθεση με την εμπειρία που έχει στο άθλημα του βόλεϊ, ανοίγει την πόρτα για μια λαμπρή προοπτική που ταυτίζεται απόλυτα με τις προσδοκίες του συλλόγου μας για το μέλλον.

Ο Εθνικός χτίζει τα επόμενα χρόνια επενδύοντας σε αθλήτριες πάνω από όλα με Ήθος, Ταλέντο και Στόχους και δίνει στην Συμέλα Παπαγεωργίου (21 ετών), στην Ιωάννα Σταμπολίου (17 ετών) και στην Λίνα Καράμπελα (16 ετών) τα κλειδιά να ξεδιπλώσουν το μεγάλο τους ταλέντο στην πιο κρίσιμη θέση του αθλήματος, αυτή του Πασαδόρου, βάζοντας τον Εθνικό Πειραιά μαζί με τις ποιοτικές αθλήτριες που τον ακολουθούν σε μονοπάτια υψηλών στόχων!!!

Οι φίλαθλοι του Εθνικού μας, το ΔΣ και η ΔΕ Βόλεϊ του Συλλόγου σε καλωσορίζουμε στον Πειραιά μας !!!

Ακολουθεί το Αθλητικό Βιογραφικό της:Συμέλα Παπαγεωργίου,

21 ετών, ύψους 1,80, Πασαδόρος[2010-2015] Ε.Α. Πατρών
[2016-2017] Παναχαϊκή
[2017-2018] Αγ. Παρασκευή, Α2 Κατηγορία
[2018-2019] Αστέρας Νίκαιας, Β’ Εθνική
[2019-2020] Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης, Α2 Κατηγορία»

Σχετικά άρθρα

  • Νέα ενίσχυση για τον Εθνικό Πειραιώς με Τόνια Μουχτούρη
    Μία ακόμη μεταγραφή για τον Εθνικό Πειραιώς , ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση της 18 χρονης διαγώνιας , Τόνιας Μουχτούρη, η οποία την σεζόν που έληξε αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο στην Πρι Λιγκ.
  • Σημαντική ενίσχυση με Παπαγεωργίου η Θέτιδα Βούλας
    Την ενίσχυση του με την 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82), Μαρκέλα Παπαγεωργίου, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η Σαμιώτισσα παίκτρια προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Ηλυσιακό ενω ειχε αναδειχθεί MVP την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, όπου με 18 πόντους είχε οδηγήσει τον αθηναϊκό σύλλογο σε εκπληκτική ανατροπή με 2-3 μέσα στον Εύοσμο.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α: Προσ-Πέρα-σε το ντέρμπι ο Εθνικός με τρίποντο
    Περίπατο έκανε ο Εθνικός Πειραιώς στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στο ΑΣ Πέρα, για την 18η αγωνιστική της τοπικής 2 γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Η ομάδα του Βασίλη Κατωπόδη επικράτησε 0-3 (14-25, 18-25, 10-25), και με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 44 βαθμούς και πλησίασε στον πόντο, τον πρωτοπόρο Ιωνικό Νίκαιας που έχει 45 και κέρδισε 3-0 τον Ίκαρο ενώ το Πέρα έμεινε τρίτο με 41. Επίσης να σημειωθεί οτι ο Εθνικός εχει κανει και ενα ρεπό αφου η κατηγορία έχει 13 ομάδες.
  • ΕΣΠΕΔΑ: Σημαντικό προβάδισμα για τον πρωτοπόρο Εθνικό
    Η άνετη νίκη του Εθνικού σε συνδυασμό με την αναβολή του ντέρμπι τετράδας, ανάμεσα σε Ιωνικό και Φλοίσβο, έδωσαν την δυνατότητα στον αήττητο και πρωτοπόρο της κατηγορίας για την 14η αγωνιστική της τοπικής 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, να ξεφύγει στο +5 από την δεύτερη ομάδα του Πέρα, και στο +7 από το σύλλογο της Νίκαιας.
  • Ο ΑΣ Πέρα επικράτησε στο ντέρμπι με τον Φλοίσβο, με νίκες συνέχισαν Εθνικός και Ιωνικός
    Ο ΑΣ Πέρα επικράτησε στο ντέρμπι τετράδας, 3-2 του Φλοίσβου για την 11η αγωνιστική της τοπικής κατηγορίας 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ και δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.