Εκτυπώστε τη σελίδα
27-03-2019 13:36

ΕΣΠΕΠ Β' εθνική γυναικών: Ολική ανατροπή του Ακρίτα κόντρα στην ΕΑΠ, προβάδισμα για Ερυθρό Αστέρα

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ακρίτα επικράτησε ύστερα απο ολική ανατροπή με 3-2 (25-14, 25-16, 20-25, 20-25, 16-18) μέσα στην Πάτρα της ΕΑΠ, αν και έχανε 2-0 στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ και έτσι η μεσσηνιακή ομάδα μείωσε σε 2-1 νίκες.

Πλέον, η σειρά οδηγείται σε νέο παιχνίδι, αυτήν την φορά στην έδρα του Ακρίτα ο οποίος θα προσπαθήσει να φέρει την σειρά στο 2-2.

ΕΑΠ (Μητρόπουλος): Κατσή, Πελεκούδα, Καραμούντζου, Ελ. Καρνάτσου, Χαιρετάκη, Πέππα, λίμπερο η Ζήκου (Τσουλέα, Κουκίου, Οικονόμου, Τρίγκα και Αθαν. Καρνάτσου).

Α.Ο. Ακρίτας (Ντάκουρης Παναγιώτης ): Μπεσή , Ορφανέα, Μαθιουδάκη, Βυζά, Ιωαννίδη Μπότη Κ, Λίκα (λ), Καπλάνη (λ), Βαμβακούση , Πανταζοπούλου , Μπότη Θ, Γεωργιοπουλου , Κατσαράκη,, Βρυώνη

Ερ. Αστέρας- Ολυμπιάδα 3-0

Στον άλλο ημιτελικό ων πλέι οφ η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια με 3-0 (25-16,25-14,25-15) σετ την Ολυμπιάδα παίρνοντας προβάδισμα με 2-1.Επόμενο παιχνίδι για τις δύο ομάδες την Κυριακή στο κλειστό του Ταραμπούρα.

Αν νικήσει η Ολυμπιάδα θα γίνει το 2-2 αλλά αν επικρατήσει ο Ερυθρός Αστέρας θα κάνει το 3-1 και θα πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Β΄ Εθνικής. 

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λεγάτου): Μποτσάκη, Κοντραφούρη, Γκοτζιά, Τσιόδουλου, Κόλλια, Ραζακλή, Στυλιανοπούλου (λίμπερο)/Τσούση, Θεοδωροπούλου (λίμπερο), Στούκη, Σπυροπούλου, Κασπίρη, Προσκεφαλά, Κατσή. 

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Λαμπρόπουλος): Γαλάνη, Ρ. Αγγελοπούλου, Σαραπτσή, Μαλατάρα, Α. Αγγελοπούλου, Μαυρίδου, Ζαρρού.

 Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που προκριθούν στους τελικούς ΕΑΠ και Ερυθρός Αστέρας, ο τελευταίος έχει προβάδισμα με 2-0 από την κανονική

Πηγη: gnomip.gr

 

 

 

περίοδο. 

Σχετικά άρθρα