Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-02-2017 13:31

Συνεχίζει το «τρένο» της ΑΕΛ

Άλλη μια νίκη σημείωσε η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ αυτή τη φορά εκτός έδρας επί της Νίκης Βόλου με 0-3. Η ΑΕΛ ήταν καταιγιστική στο πρώτο σετ το όποιο και κέρδισε με 25-6. Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν βελτιώνοντας την εικόνα τους έκαναν το 21-15, αλλά η ΑΕΛ παρά την διάφορα δεν το παράτησε και με το πολύ καλό σέρβις και την ψυχραιμία σε κρίσιμους πόντους το γύρισε κάνοντας το 2-0 με 28-26.



Με την ψυχολογία στα ύψη τα κορίτσια της ΑΕΛ συνέχισαν την καλή τους απόδοση και στο τρίτο σετ φτάνοντας σε άλλη μια νίκη η όποια διατηρεί την ΑΕΛ αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ακολουθούν αλλά δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Φθία και Αμπελώνα.

Τα σετ: 0-3 (6-25, 26-28, 17-25)

ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γαλαζούλας Χρ): Χαλκιά, Αυγερινού, Πρασσά Κ, Δόλγυρα Β, Θεοδωρακάκη, Γκαγκαδέλλη, Νταίμου Δ, Λώλου, Βλαχάκη, Μερκονιάν, Νικολούλη, Τσανακτσή Φ ,Γιαγκουνίδου.

ΑΕΛ (Δημήτρης Ιόβτσεβ ): Ανδρεάδη Α, Ιοβτσεβα Σ, Καμπουρογιάννη Σ, Καραδήμου Ά, Κολοβέτσιου Ε, Κοντογιάννη Β, Μπρούτσου Μ, Μπουφίκου Γ, Τεντολούρη Μ, Χατζή Β, Χρυσοπούλου Ε, Κουμπαρά Μ.