1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-02-2017 13:31

Συνεχίζει το «τρένο» της ΑΕΛ

Άλλη μια νίκη σημείωσε η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ αυτή τη φορά εκτός έδρας επί της Νίκης Βόλου με 0-3. Η ΑΕΛ ήταν καταιγιστική στο πρώτο σετ το όποιο και κέρδισε με 25-6. Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν βελτιώνοντας την εικόνα τους έκαναν το 21-15, αλλά η ΑΕΛ παρά την διάφορα δεν το παράτησε και με το πολύ καλό σέρβις και την ψυχραιμία σε κρίσιμους πόντους το γύρισε κάνοντας το 2-0 με 28-26.



Με την ψυχολογία στα ύψη τα κορίτσια της ΑΕΛ συνέχισαν την καλή τους απόδοση και στο τρίτο σετ φτάνοντας σε άλλη μια νίκη η όποια διατηρεί την ΑΕΛ αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ακολουθούν αλλά δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Φθία και Αμπελώνα.

Τα σετ: 0-3 (6-25, 26-28, 17-25)

ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γαλαζούλας Χρ): Χαλκιά, Αυγερινού, Πρασσά Κ, Δόλγυρα Β, Θεοδωρακάκη, Γκαγκαδέλλη, Νταίμου Δ, Λώλου, Βλαχάκη, Μερκονιάν, Νικολούλη, Τσανακτσή Φ ,Γιαγκουνίδου.

ΑΕΛ (Δημήτρης Ιόβτσεβ ): Ανδρεάδη Α, Ιοβτσεβα Σ, Καμπουρογιάννη Σ, Καραδήμου Ά, Κολοβέτσιου Ε, Κοντογιάννη Β, Μπρούτσου Μ, Μπουφίκου Γ, Τεντολούρη Μ, Χατζή Β, Χρυσοπούλου Ε, Κουμπαρά Μ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ