Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-07-2013 18:44

Ο Χρυσομαλλίδης στο τιμόνι της Ελπίδας

Ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης είναι πλέον ο νέος προπονητής της ομάδας Κορασίδων βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων.
Ο πρώην βοηθός του Γιάννη Μέλκα στη Νίκη Αιγινίου, αντικατέστησε τον Γιώργο Γεωργιάδη, ελπίζοντας τη νέα σεζόν να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στην Α2 όπου και θα αγωνιστεί. 

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς!
    Την συνεργασία με τον Αντρέϊ Κράβαρικ γνωστοποίησε ο Κρόνος Καλαμαριάς. Ο Ελληνοσλοβάκος βετεράνος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.
  • Βαλκανικό κοριτσιών Κ17: Έτοιμη η Εθνική για την πρεμιέρα
    Νωρίς το μεσημέρι έφτασε η αποστολή της Εθνικής παγκορασίδων στην Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας (περίπου 250 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου).
  • Βαλκανικό κοριτσιών Κ17: Με 13 άσσους η Ελλάδα κατέκτησε την τρίτη θέση
    Η εθνική παγκορασίδων (Κ17) επικράτησε με 3-0 της Ρουμανίας και κατέλαβε την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα (που ήταν ταυτόχρονα και ο 1ος προκριματικός γύρος του Ευρωπαϊκού) που ολοκληρώνεται σήμερα στην Άγκυρα.
  • Τουρνουά Γυναικών στο ΔΑΚ Περαίας
    Τουρνουά γυναικών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 9-10/10 η ομάδα του Περσέα που αγωνίζεται στην Β΄εθνικη ΕΠΕΣΘ, στο ΔΑΚ Περέας. Στα παιχνίδια θα πάρουν μέρος η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΟ Καβάλας απο την Α2, οι Μακεδόνες Αξιού από την Πρι Λιγκ.
  • Στον Ιωνικό Διαβατών η Στέλλα Ιασωνίδου
    Την απόκτηση της λίμπερο, Στέλλας Ιασωνίδου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην τοπική 1 γυναικών ΕΠΕΣΘ, Ιωνικός Διαβατών, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του: