Εκτυπώστε τη σελίδα
02-02-2020 13:48

Σπουδαία νίκη για τη Λαμία στον Κορυδαλλό

Δύσκολη νίκη με ανατροπή, πήρε η Λαμία στον Κορυδαλλό κόντρα στην Άρτεμις με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι γηπεδούχες αν και προηγήθηκαν με 2-1 δε μπόρεσαν στη συνέχεια να αντισταθούν στην αντεπίθεση διαρκείας των φιλοξενούμενων που γύρισαν το ματς και πήραν το τάι μπρέικ με περίπατο.

Η Λαμία με το δίποντο αυτό έμεινε στην τέταρτη θέση ενώ η Άρτεμις αν και πήρε πόντο παρέμεινε ουραγός αφού η Κόρινθος νίκησε την ΧΑΝΘ και ξέφυγε δυο πόντους.

Τα σετ 2-3 (21-25, 25-21, 25-16, 18-25, 03-15)

Α.Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ (Σαραντέας): Μπαξιβανάκη, Κάλλη, Μικέλη, Μπολλάνο, Αλμπάνη, Λουκά / Ευθυμιοπούλου (λ), Μενδρινού, Ορφανέα.

Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Αγγέλης): Φαλιάγκα, Παπαδοπούλου, Σαββίδου, Νούσια, Παπαμίχου, Κόγιτς / Μάρκου (λ), Καϊμάκη.

Σχετικά άρθρα

  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • «Κλείδωσε» τετράδα η Λαμία και «βύθισε» τα Βριλήσσια
    Σημαντικό «διπλό» για τη Λαμία μέσα στα Βριλήσσια με 1-3 για την 15η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Η ομάδα της Φθιώτιδας με το τρίποντο αυτό, «κλείδωσε» την τετράδα αφού απομακρύνθηκε στο +8 από το πέμπτο Αιγάλεω και πήρε ψυχολογία γα το ντέρμπι με τις Αμαζόνες που ακολουθεί στην έδρα της.
  • Με περίπατο η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας
    Οι «κιτρινόμαυρες» του Μπακοδήμου, με την βοήθεια του κόσμου τους, πέτυχαν εύκολα την ένατη σερί νίκη με 3-0 κόντρα στη Λαμία, αλλα παρέμειναν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με διαφορά ενός πόντου μετά και τη νέα νίκη των Αμαζόνων κόντρα στον Πανιώνιο με 1-3 στο κλειστό του Σελεπίτσαρη στη Νίκαια.
  • Τρίποντο-περίπατος για το Αιγάλεω κόντρα στην Άρτεμις
    Απογευματινός περίπατος εξελίχθηκε για το Αιγάλεω, το γειτονικό ντέρμπι με την Άρτεμις Κορυδαλλού για την 9η αγωνιστική της Πρι Λιγκ.