1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2019 22:50

Τρίποντο-περίπατος για το Αιγάλεω κόντρα στην Άρτεμις

Απογευματινός περίπατος εξελίχθηκε για το Αιγάλεω, το γειτονικό ντέρμπι με την Άρτεμις Κορυδαλλού για την 9η αγωνιστική της Πρι Λιγκ.

Οι παίκτριες της Αγγελικής Αντωνιάδη με όπλο το σερβίς και την εξαιρετική επίθεση, επικράτησαν άνετα με 3-0 (25-09, 25-14, 25-21) και με το τρίποντο αυτό παρέμεινε στην έκτη θέση με 14 πόντους, από την άλλη η Άρτεμις έμεινε σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς ενώ για άλλο ένα ματς ηταν αποκαρδιωτική στην υποδοχή.

Να σημειωθεί ότι το «Σίτι» αγωνίστηκε χωρίς τον κεντρικό του «πυλώνα», την Εύα Μανώλικα, η οποία στο ματς με τις Αμαζόνες, υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, ώστε να αποκατασταθεί ο τραυματισμός της και να επιστρέψει υγιής και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Στον αγωνιστικό τομέα το Αιγάλεω μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ, και με έξι άσσους «καθάρισε» το σετ με 25-9.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο όπου οι γηπεδούχες με πατημένο «το πόδι στο γκάζι», έφτασαν με Βλάχου, Κράνη, Πατεράκη, Θώδη στο 20-6, η Αρτεμις μάζεψε την διαφορά στο 23-12 και τελικά οι «μπλέ» επικράτησαν με 25-14.

Στο τρίτο παίχτηκε κανονικό παιχνίδι, και έγινε μάλιστα σε κάποια σημεία ντέρμπι καθώς η Άρτεμις άλλαξε σχηματισμό, αντέδρασε και δυσκόλεψε το Αιγάλεω. Αρχικά οι νικήτριες προηγήθηκαν 8-4, 10-6 και 14-9 με την Θώδη. Η Άρτεμις με μπροστάρισα την Καλλή, μείωσε το σκορ σε 15-14.

Στην εξέλιξη του σετ, οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες μέχρι το 18-18.Με ασταμάτητη την Θώδη το Αιγάλεω ξέφυγε με 22-19, η Καλλή μείωσε σε 23-21, η Τζαλαλή έφερε το παιχνίδι στο ματς μπολ με 24-21 και η Παρισάκη σφράγισε το σετ με 25-21 και 3-0

.Επόμενο ματς για τις γηπεδούχες με ΖΑΟΝ το Σάββατο 14/12 και πάλι εντός έδρας ενώ η Άρτεμις υποδέχεται την δεύτερη ΑΕΚ.Από το Αιγάλεω που πήρε πολλά από πολλές, σχεδόν όλη η ομάδα διακρίθηκε με μπροστάρισες τις Βλάχου, Θώδη, Κράνη ενώ πολύ κοντά ήταν Πατεράκη, Παρισάκη, Τζαλαλή.

Από την Άρτεμις που φάνηκε μόνο στο τρίτο σετ ενώ στα δύο πρώτα είχε μείνει στα.. αποδυτήρια, φάνηκαν κάπως Καλλή, Μικέλη και η λίμπερο Εθυμιοπούλου.

Τα σετ: 3-0 (25-09, 25-14, 25-21)

Αιγαλεω (Αντωνιάδη): Βλάχου, Κράνη, Πατεράκη, Υφαντή, Παρισάκη, Θώδη / Λύρα (λ), Κανελλοπούλου (λ), Τζαλαλή, Κοκμοτού, Λυχαναρά, Σολωμού. 

Αρτεμις (Σαραντέας): Μικέλη, Καλλή, Μπαξιβανάκη, Κασδοβασίλη, Λουκά, Μπολάνο / Ευθυμιοπούλου (λ), Ορφανέα, Κοχιαδάκη, Μενδρινού.

Σχετικά άρθρα

  • Σπουδαία νίκη για τη Λαμία στον Κορυδαλλό
    Δύσκολη νίκη με ανατροπή, πήρε η Λαμία στον Κορυδαλλό κόντρα στην Άρτεμις με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι γηπεδούχες αν και προηγήθηκαν με 2-1 δε μπόρεσαν στη συνέχεια να αντισταθούν στην αντεπίθεση διαρκείας των φιλοξενούμενων που γύρισαν το ματς και πήραν το τάι μπρέικ με περίπατο.
  • Οι Αμαζόνες τη νίκη, η Άρτεμις τις εντυπώσεις
    Στην κορυφή της βαθμολογίας γύρισαν και πάλι οι Αμαζόνες, οι οποίες για την 7η αγωνιστική της Πρι Λιγκ επικράτησαν με πολύ άγχος 3-1 της ουραγού Άρτεμις Κορυδαλλού, η οποία έφτασε πολύ κοντά στο να φύγει με βαθμό από το κλειστό της Ερυθραίας.
  • Νίκη «βάλσαμο» για τον Πανιώνιο στον Κορυδαλλό
    Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Πανιώνιο στον Κορυδαλλό για την 6η αγωνιστική της Πρι λιγκ. Οι «κυανέρυθρές» με υπηρεσιακή προπονήτρια την Αθανασοπούλου, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μακρόπουλου, κατάφερε να κάνει την ανατροπή με 1-3 αν και έχασε το πρώτο σετ.
  • Επιστροφή στις νίκες για τα Βριλήσσια που περιμένουν Αμαζόνες
    Την τρίτη του νίκη σε πέντε αγώνες πανηγυρίσε ο ΦΟ Βριλησσίων. Η ομάδα του Κώστα Ταμπουρατζή επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 3-0 σετ της Άρτεμις Κορυδαλλού και έφθασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Pre League και περιμένει να υποδεχτεί την 6η αγωνιστική σε ντερμπι κορυφής τις πρωτοπόρες Αμαζόνες, στην πρωτη μονομαχία των βορείων προαστίων.
  • Απόδραση ΧΑΝΘ απο τον Κορυδαλλό
    Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η ΧΑΝΘ έμεινε "ζωντανή" στον Κορυδαλλό καθώς επικράτησε με 3-2 σετ της Άρτεμις για την 2η αγωνιστική της Pre League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ