Εκτυπώστε τη σελίδα
06-12-2019 21:39

Pre League: Ξεχωρίζει η σύγκρουση κορυφής στο Ζηρίνειο

Η μεγάλη κόντρα των βορείων προαστίων και της κορυφής στο Ζηρίνειο, ξεχωρίζει από την 9η αγωνιστική της Πρι Λιγκ γυναικών. Συγκεκριμένα την Κυριακή 8/12, ο τρίτος ΖΑΟΝ που προέρχεται από τρεις σερί νίκες, υποδέχεται τις φορμαρισμένες Αμαζόνες που με την σειρά στους έχουν επίσης ένα εντυπωσιακό σερί με εξι νίκες και κρατούν την κορυφή της βαθμολογίας, με ένα πόντο διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχες θέλουν τη νίκη για το γόητρο αλλά και να πλησιάσουν στην κορυφή, οι νεοφώτιστες φιλοξενούμενες για να μονιμοποιηθούν στην πρώτη θέση και να συνεχίσουν με αυτοπεποίθηση την εξαιρετική τους πορεία.

Στα Κύμινα δοκιμάζεται η δεύτερη ΑΕΚ που θα επιδιώξει να πετύχει την έκτη νίκη της και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής, κόντρα στους Μακεδόνες. Από την άλλη οι γηπεδούχες με ηθικό από την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι ουραγών στον Κορυδαλλό με την Άρτεμις την προηγουμένη εβδομάδα, θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα αφού βρίσκονται χαμηλά στην 8η θέση.

Στην Κόρινθο η τοπική ομάδα «καίγεται» για βαθμούς αφου μετά από δύο σερί ήττες εχει κατρακυλήσει στην προτελευταία θέση, και με την βοήθεια των φιλάθλων της θέλει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να πάρει «ανάσα». Από την άλλη η δυνατή Λαμία θα κυνηγήσει το τρίποντο, ώστε να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Μετά τα γήπεδα του Ρέντη, της Αργυρούπολης και του Μοσχάτου, ο Πανιώνιος αυτή την Κυριακή (12 το πρωί) θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το κλειστό «Γ Κασιμάτης» στη Δραπετσώνα, όπου θα υποδεχτεί το μαχητικό και απρόβλεπτο, Ναύαρχο Βότση σε ντέρμπι ουραγών. Οι «κυανέρυθρες» βρίσκονται στην 10η θέση και οι φιλοξενούμενες στην 9η με ένα βαθμό διαφορά. Ο νικητής του αγώνα θα κάνει άλμα παραμονής.

Γειτονική μονομαχία στο Αιγάλεω και την Άρτεμις Κορυδαλλού. Το έκτο «Σίτι», μετά την κακή παρένθεση στην Ερυθραία με τις Αμαζόνες, επιστρέφει στην δυνατή του έδρα, με στόχο να γυρίσει στις νίκες και αν ευνοήσουν τα αποτελέσματα να μπορέσει να πλασαριστεί στην πεντάδα.

Από την άλλη η νεανική Άρτεμις που είναι ουραγός και προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τους Μακεδόνες, θα παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και να πάρει κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια που την περιμένει.

Τέλος στην Θεσσαλονίκη η γηπεδούχος ΧΑΝΘ που φέτος έχει αρκετά καλή πορεία και ηδη βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αντιμετωπίζει στην σκληρή έδρα της τα Βριλήσσια, με σκοπό το καθαρό τρίποντο που θα την διατηρήσει στην τετράδα.

Από την άλλη τα «πληγωμένα» Βριλήσσια που προέρχονται από τρεις σερί ήττες και είναι στην 7η θεση, με νέο προπονητή τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο στην θέση του Κώστα Ταμπουρατζή, θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τα βοηθήσει να πλησιάσουν στην πεντάδα, και να αποκτήσουν καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

Pre League - 9η αγωνιστική

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Γεράνιος, Κτενάς, Γραμματεία: Τάλαρου, Παρατηρητής: Πέρρος.

Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες - ΑΕΚ
Διαιτητές: Δημητρίου, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Εμμανουηλίδη, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Γ. Κασιμάτης 12.00: ΓΣ Πανιώνιος - ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Λιάκου, Γραμματεία: Καλιμνίου, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

Στ. Βενέτης 17.00: ΑΟ Αιγάλεω - ΑΓΣ Άρτεμις
Διαιτητές: Γεωργάκη, Διαμάντης, Γραμματεία: Καστάνη, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Ζηρίνειο 17.30: ΖΑΟΝ - ΑΟΝ Αμαζόνες
Διαιτητές: Μουλά Λ., Μεταξά, Γραμματεία: Πεσίνογλου, Επόπτες: Κομιανού, Χατζηθωμά, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης.

Μ. Τσικίνας 18.00: ΧΑΝΘ - ΦΟ Βριλησσίων
Διαιτητές: Μαυρίδης, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Pre League - βαθμολογία (8 αγωνες)
  1. Αμαζόνες 21 (21-5)
    2. ΑΕΚ 20 (21-6)
    3. ΖΑΟΝ 17 (20-10)
    4. ΧΑΝΘ 14 (15-14)
    5. ΑΟ Λαμίας 13 (16-14)
    6. Αιγάλεω 11 (13-18)
    7. Βριλήσσια 9 (11-16)
    8. Μακεδόνες 9 (15-18)
    9. Ναύαρχου Βότση 9 (14-17)
    10. Πανιώνιος 8 (13-16)
    11. Κόρινθος 6 (9-20)
    12. ΑΓΣ Άρτεμις 4 (8-22)

 

 

Σχετικά άρθρα