Εκτυπώστε τη σελίδα
23-09-2019 01:04

Φιλικό 2-2 για ΖΑΟΝ και Κόρινθο που ενισχύθηκε με την Ουκρανή Πολίνα Λιουτίκοβα

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το φιλικό του ΖΑΟΝ με την Κόρινθο στο Ζηρίνειο. Οι δύο προπονητές Κώστας Λιώσης για την ομάδα της Κηφισιάς και Δημήτρης Ανδρεόπουλος για τις φιλοξενούμενες, βρήκαν την ευκαιρία να τεστάρουν διάφορα σχήματα και να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όσες αθλήτριες είχαν στην διάθεση τους.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της 30 χρονης (1μ97), Ουκρανής διαγώνιας με την φανέλα της Κορίνθου, Πωλίνας Λιουτίκοβα, (πρώην παίκτριας του Μαρκόπουλου), η οποία βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Ισθμού να φτάσει στην ισοπαλία.

Τα σετ (2-2): 25-18, 25-21, 22-25, 19-25

Στα δύο πρώτα σετ ο ΖΑΟΝ ήταν καλύτερος, κυριάρχησε στο ματς, πίεσε στο σερβίς και με αποτελεσματικό μπλοκ και επίθεση έφτασε στο 2-0.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες ανέβασαν την απόδοση τους, βελτιώθηκαν σε υποδοχή και επίθεση και με την Λιουτίκοβα να παίρνει το μεγαλύτερο βάρος των επιθέσεων αλλά και σε συνδυασμό με τα λάθη του ΖΑΟΝ, πήραν τα δύο επόμενα σετ.Επόμενα φιλικά για τον ΖΑΟΝ με Αμαζόνες και της Κορίνθου με το ΠΑΚ Χαλανδρίου.

ΖΑΟΝ: Αναγνώστου, Σωτηρίου, Γεωργιλά, Μελετιάδη, Ποδαρά Αρβανιτοπούλου, Αργυροπούλου Μαρίνα (λ), Μερκουριάδη, Κουτσίκου, Οικονόμου

Κορινθος: Πατουχέα, Λαγουδάκη, Λιουτίκοβα, Αλατζάκη, Παναγοπούλου, Αποστολάκη, Μαργαρίτη (λ), Δέδε (λ),

Σχετικά άρθρα

  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Κόρινθος: Επένδυση για το μέλλον η Κωνσταντίνα Μαρινοπούλου
    Tην απόκτηση της 16 χρονης κεντρικής- διαγώνιας, Κωνσταντίνας Μαρινοπούλου, ανακοίνωσε η Κορινθος ενόψει της νέας Πρι Λιγκ γυναικών.
  • Kόρινθος: Ποιοτική προσθήκη στην επίθεση με Έλλη Μανάϊ
     Την απόκτηση της 24 χρονης (1μ85) ακραίας, Έλλης Μανάϊ, ανακοίνωσε η Κόρινθος. Η Κρητικιά παίκτρια που έχει αγωνιστει σε Άθλεση Ηρακλείου, Λαμία, Πανναξιακό, Θέτιδα Βούλας, αποτελεί την πιο ποιοτική προσθήκη της ομάδας μέχρι τώρα και αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά την επιθετική γραμμή του ΑΣΠ στη νέα Πρι Λιγκ.
  • Στο ρόστερ της Κορίνθου και τη νέα χρονιά η Μαριαλένα Αγγιστριώτη

     Την παραμονή της ταλαντούχας λίμπερο, Μαριαλένας Αγγιστριώτη για δεύτερη χρονιά, ανακοίνωσε ο ΑΣΠ Κόρινθος.


  • Στην Κόρινθο θα πασάρει η Έλενα Γεωργιάδου
    Την απόκτηση της 19 χρονης (1μ80) πασαδόρου απο τον Πορφύρα, 'Ελενας Γεωργιάδου,ανακοίνωσε η Κόρινθος ενόψει της νέας και πολυ ανταγωνιστικής Πρι Λιγκ.