Εκτυπώστε τη σελίδα
01-07-2019 22:40

Σπουδαία κίνηση για τον ΑΟ Λαμίας με Σάνια Τζούριτς

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ΑΟ Λαμίας καθώς ανακοίνωσε την Σάνια Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς. Η 28 χρονη Βόσνια ακραία-διαγώνια (1μ81) προέρχεται από μια σταθερά καλή τριετία με την φανέλα του Αίαντα Ευόσμου στην Α1 γυναικών, αποτελεί την πρώτη ξένη αθλητρια του συλλόγου και η παρουσία της ενισχύει σημαντικά την ομάδα της Φθιωτιδας στο νεο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Λαμίας για Τζούριτς (φωτό με την παλάιμαχη Ντίνα Λαμπράκη), αναφέρει:

«Με μία πολύ μεγάλη μεταγραφή συνεχίζει να χτίζει το ρόστερ του ο Α. Ο. Λαμίας 2013. Ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της διεθνούς παίκτριας με τα χρώματα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς (Sanjia Kojic-Djuric).

Η 28χρονη Βόσνια, αποτελεί την 1η ξένη παίχτρια του συλλόγου που έρχεται να ταράξει με την παρουσία της τα γήπεδα της PRE LEAGUE.

Η αθλήτρια που ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα στην Sloboda Tuzla Bosnia έχει μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό βόλεϊ, αφού αγωνίστηκε στα σαλόνια τη VOLLEY LEAGUE (A1) με τα χρώματα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού (2015-16) και του Αίαντα Ευόσμου (2016-19).

Έχει ύψος 1,81 μ. και παίζει διαγώνια και ακραία.

Το Δ.Σ. του Α. Ο. Λαμίας 2013 της εύχεται πάνω απ’ όλα υγεία και δυνατά καρφιά στα γήπεδα της PRE LEAGUE.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΑΝΙΑ !!!»

Σχετικά άρθρα