Εκτυπώστε τη σελίδα
02-03-2019 10:55

Pre league: Καθοριστικά παιχνίδια σε Μεσσαρά, Βριλήσσια, Λαμία

Η μεγάλη μονομαχία παραμονής ανάμεσα σε Μεσσαρά-Αιγάλεω και τα δύο ντέρμπι τετράδας ανάμεσα σε Παναθηναικό-ΖΑΟΝ και Λαμία-ΑΕΚ, είναι τα ματς που ξεχωρίζουν στην 18η αγωνιστική της Pre league.

Αρχικά στο κλειστό Μοιρών, η Μεσσαρά με προίκα την νίκη της στο κλειστό του Αιγάλεω στον πρώτο γύρο, υποδέχεται την ομώνυμη ομάδα σε ένα μεγάλο ντέρμπι παραμονής. Σε περίπτωση νίκης  οι προτελευταίες γηπεδούχες θα διατηρήσουν ως το τέλος σοβαρές ελπίδες παραμονής και αποφυγής των πλέι άουτ.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενες που έχουν δύο πόντους διαφορά από την προτελευταία Μεσσαρά, αν πάρουν καθαρό τρίποντο, κάνουν άλμα για παραμονή ενώ με ήττα δύσκολα θα αποφύγουν τα πλέι άουτ, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος.

  Όσον αφορά την πρώτη πεντάδα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν δύο δύσκολα παιχνίδια πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση την επόμενη αγωνιστική στη Ν. Φιλαδέλφεια που θα κρίνει την δεύτερη θέση.

Οι «πράσινες» υποδέχονται τον μαχητικό ΖΑΟΝ με στόχο το καθαρό τρίποντο που θα της κρατήσει στην δεύτερη θέση και η Ένωση ταξιδεύει στη Λαμία, όπου θα συναντήσει την δυνατή τοπική ομάδα, η οποία θα παλέψει για βαθμό η βαθμούς που θα την διατηρήσουν στην τετράδα.

Ευκολότερη αποστολή έχει την Κυριακή ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του ως το τέλος για να κρατήσει την πρωτιά και το απευθείας εισιτήριο για την Α1.

Μ ε το μυαλό στο ματς του Χολαργού, η Άρτεμις παιζει στην Κηφισιά με τον ουραγό Ηρακλή Κηφισιάς και με καθαρό τρίποντο και απώλεια του ΖΑΟΝ, «αγγίζουν» την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Κρίσιμο για παραμονή είναι και το ματς των Βριλησσίων με την ΧΑΝΘ, τα οποία μετά τις δύο ήττες από Πανιώνιο και Άρτεμις, θέλουν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και να αποφύγουν το άγχος ως το τέλος. Αν η ΧΑΝΘ επικρατήσει τότε η ομάδα των βορείων προαστίων μπλέκει σε περιπέτειες

.Pre League - 18η αγωνιστική

Σάββατο 2 Μαρτίου

Χολαργού 16.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΖΑΟΝ
Διαιτητές: Σταρίδας, Αντωνόπουλος, Γραμματεία: Πέρρου, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Μοίρων 16.00: ΓΑΣ Μεσσαράς - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Τραχαλάκη, Γιαννόπουλος, Γραμματεία: Αβραμοπούλου, Παρατηρητής: Βλαχάκης.

Ζηρίνειο 17.00: ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΓΣ Άρτεμις
Διαιτητές: Γεωργάκη, Διαμαντής, Γραμματεία: Κληματσίδα, Παρατηρητής: Γεωργουλέας.

Βριλησσίων 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΧΑΝΘ
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χαμπιλού, Γραμματεία: Καλογιάννη, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

Χαλκιοπούλειο 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - ΑΕΚ
Διαιτητές: Κουτσής, Μαυράκης, Γραμματεία: Τσάβου, Παρατηρητής: Παναγής.

Κυριακή 3 Μαρτίου

Μίκρας 1 17.30: ΠΑΟΚ - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Γιώγιου Αλκ., Γραμματεία: Γούβαλη, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Σχετικά άρθρα