Εκτυπώστε τη σελίδα
18-06-2013 14:56

«Μεγάλο το κίνητρο»

Ο 24χρονος Κεντρικός και από τους κορυφαίους στην θέση του στην Ελλάδα, Γιώργος Σφενδυλάκης μίλησε...
στο syros-sports.gr λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον Φοίνικα Σύρου.

Οι ιθύνοντες του Φοίνικα Σύρου δεν κάνουν διακοπές και πραγματοποιούν εξαιρετικές προσθήκες ώστε η ομάδα να διατηρηθεί στην ελίτ, αλλά και να κάνει το βήμα παραπάνω με την κατάκτηση τίτλου ή τίτλων. Η μεταγραφή του Γιώργου Σφενδυλάκη το αποδεικνύει και με το παραπάνω γιατί είναι ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια.

Ο πρώην παίκτης της Λαμίας εμφανώς χαρούμενος και ανακουφισμένος είπε στο syros-sports.gr... «πήρα την απόφαση να πω το ναι, πρώτα από όλα λόγω του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Ηταν μεγάλο κίνητρο για μένα η παρουσία του καθώς είχαμε 4 εκπληκτικά χρόνια στην Λαμία. Με βοήθησε πάρα πολύ. Με πίστεψε και με ανέδειξε. Φυσικά τεράστιο κίνητρο είναι το όνομα του Φοίνικα Σύρου. Όταν σε θέλει τέτοια ομάδα δεν μπορείς να αρνηθείς. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων της ομάδας. Ηταν εξαιρετικός και τους ευχαριστώ».

Οσον αφορά τους στόχους που έχει, ο 24χρονος κεντρικός ξεκαθάρισε: «Ο Φοίνικας είναι μια εξαιρετική ομάδα που έχει όλο το ιδανικό πακέτο για κάθε αθλητή που έχει υψηλές βλέψεις. Διαθέτει οργάνωση σε όλους τους τομείς, τα τελευταία χρόνια διεκδικεί τίτλους ενώ έχει ένα φανταστικό κόσμο που τον έχει αγαπήσει. Όταν ερχόμουν ως αντίπαλος έβλεπα την στήριξη που είχε ο κόσμος. Ο Φοίνικας έχει κάνει άλματα προόδου, κάνει πρωταθλητισμό και αυτό μου αρέσει πολύ. Από την πλευρά μου θέλω να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο καθώς ανέβηκα επίπεδο και με σωστή δουλειά γιατί όχι να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ή κύπελλο. Ο Φοίνικας έχει τις βάσεις να το κάνει. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε δουλειά».

Σχετικά άρθρα