Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-08-2016 11:29

Καραμπέτσος: «Τα σωματεία θα αποφασίσουν»

Με αφορμή τα σενάρια που ακούγονται για συνεργασία με άλλες υποψηφίότητες στις εκλογές της ΕΟΠΕ, ο συνδυασμός «Το βόλεϊ μπροστά» εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

 


«Τα σενάρια συναντήσεων και συνεργασιών με τους άλλους συνυποψηφίους του που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά και αναπαράγονται από επώνυμους και ανώνυμους, διαψεύδει κατηγορηματικά ο Γιώργος Καραμπέτσος. 

Τα σωματεία θα αποφασίσουν στην εκλογική διαδικασία του Σεπτεμβρίου αν χρειαστεί να συνεργαστούν κάποιοι και ποιοι θα είναι αυτοί, για να πάει Το Βόλεϊ Μπροστά».  

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 11:03 posted by ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    Κε Καραμπετσο,μιας και τα σωματεια θα αποφασισουν μπορειτε να μας πειτε.πριν τις εκλογες, μετα την μειωση των παραβολων,πως θα αντικαταστησετε την ελλειψη αυτη των εσοδων για να ξερουμε αν συμφωνουμε....????????

  • Comment Link PODEMOS Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 10:48 posted by PODEMOS

    Οι φημες οντως ειναι απαραδεκτες οταν δεν εχουν υποσταση οπως ειναι επισης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οι υποψηφιοι που συντασσονται μαζι σας για να ξεπληρωσουν παλαια γραμματια............
    Ως προς τα σωματεια που λετε οτι θα αποφασισουν, φανταζομαι οτι εννοειτε αυτα που θα ψηφισουν με την παρουσια τους και ΟΧΙ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.....εσυ δεν θα εχετε.........??????????????