1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2019 13:32

Καραμπέτσος και Π.Ο.Π. στο τραπέζι για τα κλιμάκια και τις προεθνικές ομάδες

Συνάντηση με τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές Ε.ΠΕ.Σ.Θ. είχε προχθές το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη η αντιπροσωπεία της Ε.Ο.ΠΕ..

Με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Καραμπέτσο και παρόντες τον Ταμία και Γενικό Σύμβουλο Εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλλιεράκη, τα μέλη του Δ.Σ. Δήμητρα Χαριτίδου και Νίκος Δατσέρης, τον διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο και τους ομοσπονδιακούς προπονητές Παναγιώτη Λακασά, Γιώργο Μπακοδήμο και Στέφανο Νανά, συζητήθηκαν με τους Π.Ο.Π. όλα τα τρέχοντα θέματα κλιμακίων και προεθνικών ομάδων.

Δόθηκαν κατευθύνσεις για την συνέχιση του προγράμματος «επισκέψεις στα σχολεία» εμπλουτισμένο με σεμινάρια με τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι παρόντες περιφερειακοί ομοσπονδιακοί προπονητές ήταν οι Χρήστος Πάτρας, Παναγιώτης Σδραυκάκης, Πασχάλης Φούσκας, Βασίλης Μητρούδης και Απόστολος Ναλμπάντης.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ