Εκτυπώστε τη σελίδα
02-02-2017 00:43

Πήρε την πρόκριση στη Βούλα το Μαρκόπουλο

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες το Μαρκόπουλο φεύγει με τη νίκη απέναντι στη Θέτιδα. Η αρχή ήταν για το πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο και σήμερα για το κύπελλο, όπου το Μαρκόπουλο νίκησε τη Θέτιδα με 3-1 μέσα στη Βούλα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού.

Αν και το Μαρκόπουλο κατέκτησε εύκολα το πρώτο στε (16-25) και βρήκε λύσεις στο τελείωμα του δευτέρου σετ με τη Μερκάντο για το 21-25 (0-2), η Θέτιδα ιδιαίτερα μαχητική ανέβαζε την απόδοσή της σταδιακά.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο τρίτο σετ οι ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο, η Φρεντς να κάνει λάθος για το 23-24 με την Βαρουδάκη να ισοφαρίζει 24-24 και τη Θέτιδα να εκμεταλλεύεται το δεύτερο δικό της σετ μπολ και με άσο της Εσντέλ να μειώνει σε 1-2 σετ (27-25).

Ίδια εικόνα και το τέταρτο σετ, με τις δυο ομάδας χέρι χέρι. Οι γηπεδούχες δεν μπορούσαν να κρατήσουν το προβάδισμα(20-18) και ο ΑΟΜ πιο ψύχραιμος και με καθαρό μυαλό στα σημεία πήρε το σετ 23-25 και τη νίκη, εξασφαλίζοντας της συμμετοχή του στους «8» του θεσμού.

Τα σετ: 1-3 (16-25, 21-25, 27-25, 23-25)

ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ (Τουρσούγκας): Κιουτσούκη, Μελετιάδη, Αργυροπούλου, Εσντέλ, Φρέντς, Γιόβιτς, Ξηνταρά (λ), Βαρουδάκη, Τοντάι, Λεωνίδου, Χατζηκωνσταντά
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Νικολάκης): Κλάιν, Μερκάντο, Σόουζα, Διάλλα, Δικαιούλια, Φακοπουλίδου, Ιακωβίδου (λ), Λιαγκή, Καρακάση, Πατεράκη, Νικολογιάννη

Γιάννης Νικολάκης: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος γιατί μέσα σε τέσσερις μέρες κάναμε δυο νίκες αλλά στα ματς αυτά πρέπει να κρατάς την υπομονή που έδειξε η ομάδα μετά την απώλεια του τρίτου σετ με 27-25. Συγχαρητήρια στα κορίτσια».

Σούλης Τουρσούγκας: «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Το ευχαριστηθήκαμε, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Προχωράμε και στρεφόμαστε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».