Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-08-2013 12:48

«Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Ενθουσιασμένος που αναλαμβάνει την «καλύτερη ομάδα της Ελλάδας», έστω και σε μιαδύσκολη στιγμή εμφανίστηκε ο Χρήστος Πάτρας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμού της Θεσσαλονίκης «Libero 107,4 fm».

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:
«Δεν υπάρχει βόλεϊ χωρίς τον Ηρακλή. Οσοι λένε είναι μία ομάδα και δεν έγινε τίποτα. Κάνουν λάθος. Ο Ηρακλής είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εχει κάνει τα πάντα στον Διεθνή χώρο και αυτό τα λέει όλα. Δεν γίνετε να μην υπάρχει Ηρακλής στην Α1. Το κενό του δεν καλύπτεται», είπε αρχικά και στην συνέχεια μίλησε για τη νέα ομάδα...

«Για μένα το ότι είμαι στον Ηρακλή είναι το ίδιο. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, απλά λόγω κατηγορίας, αλλάζουν οι συνθήκες και οι μεταγραφές. Οι άνθρωποι του όμως θέλουν να στηρίξουν το τμήμα και να το βγάλουν από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει. Θέλουν να την φέρουν πίσω στην Α1 και αυτό για μένα είναι πρόκληση. Αυτό που αφουγκράζομαι έιναι ότι η ομάδα θέλει να επιστρέψει στην Α1.

Θέλουν να μπει ο Ηρακλής σε ένα ξεκάθαρο δρόμο. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να πιέσουμε παιδιά 16 και 17 ετών για πρωταθλητισμό. Μην τους βάλουμε πίεση. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να τους περάσουμε ότι πρέπει να τα δώσουν όλα.

Ο Ηρακλής έχει αξιόλογα ταλέντα με κατακτήσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων. Από αυτούς θα αντλήσουμε δύναμη. Η δική μου δουλειά θα είναι όχι αμιγώς προπονητική, αλλά και παιδαγωγική. Θέλει ηρεμία και υπομονή. Αυτά τα παιδιά δεν είναι υπάιτια που θα παίξει η ομάδα στην Α2».

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013 12:54 posted by ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    Τετοια να τους λες τους ανυπαρκτους διοικουντες να φτιαχνονται. Δυστυχως πηγες σε κατι που μονο απο τη φανελα θυμιζει Ηρακλη. Στον Ηρακλη της Α2 του Τσιργογιαννη και των φιλων του. Αυτων που το μονο που καταφερνουν καλα ειναι να διαλυουν και να υποβιβαζουν ενα ενα τα τμηματα. Αυτων που ουτε καν διοικηση ειναι. Αυτων που κανουν συλλογη χυλοπιτες απο ολους τους ηρακληδεις που τους γυρνανε την πλατη. Το ιδιο θα γινει και με τον κοσμο και θα το δειτε. Ουδεις θα ακολουθησει αυτην την πορεια προς το βεβαιο θανατο. Τα μεγαλα λογια που χαιδευουν αυτια οπαδων ειναι περιτα. Ο Ηρακλης μας δεν υπαρχει πια και σε αυτο περα απο αυτους που τον χρεωσαν τη μεγαλυτερη ευθυνη εχουν αυτοι που τον διαλυουν μερα τη μερα εδω και 2 χρονια. Ολοι αυτοι που θυσιαζουν την ιδεα Ηρακλης στο βωμο μικροτητων και προσωπικων μικροεγωισμων. Η ιστορια θα ειναι μαζι τους αμειλικτη. Θα μπουν στον μακρυ καταλογο αυτων που οδηγησαν τον Ηρακλη στην ανυποληψια και την καταστροφη.