Εκτυπώστε τη σελίδα
16-11-2017 19:07

Νεόφυτος: «Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος»

Ο προπονητής, Νίκος Νεόφυτος φανερά ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ, στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος της Α2 υποστήριξε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με δύο νίκες απέναντι σε δύο ομάδες που ξεκίνησαν ως φαβορί για τις πρώτες θέσεις.

Όπως είναι το σύστημα του πρωταθλήματος πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο τέλος για να διεκδικήσουμε την άνοδο.

Για να είμαι ξεκάθαρος είναι δύσκολο να μην είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια. Παρόλα αυτά το σημαντικό είναι να διαχειριστούμε τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος» σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στο κίνητρο που θα χρειαστεί να δώσει στους αθλητές του για να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο αλλά και σε εγρήγορση καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος: «Σίγουρα πρέπει να βρούμε κίνητρο στην διάρκεια της χρονιάς για να μην χαλαρώσουμε.

Για να είμαστε πρώτοι στο τέλος αλλά κυρίως να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε την άνοδο στην τελική φάση. Για αυτό θα κοιτάξουμε μετά τα Χριστούγεννα να προγραμματίζουμε μεσοβδόμαδα κάποια δυνατά φιλικά που θα μας βοηθήσουν να είμαστε σε ετοιμότητα και σε καλή κατάσταση.

Προς το παρών είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους αθλητές μου, όλοι ξέρουν πολύ καλά που βρίσκονται και τι απαιτήσεις έχει η ομάδα. Οργανωτικά δουλεύουμε σε επίπεδα Α1 και ξεκάθαρος στόχος μας είναι η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.»

Πηγή: Εnwsi.gr

Σχετικά άρθρα