Εκτυπώστε τη σελίδα
07-12-2018 18:24

Μονομαχία τετράδας στη Σαντορίνη

Με πρόσφατες τις δάφνες από την ιστορική πρόκριση στις «16» του Challenge Cup, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης σε ντέρμπι τετράδας την Θέτιδα Βούλας (8/12, 19.00)

Η ομάδα της Σαντορίνης έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με το Μαρκόπουλο για την 7η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, ενώ συνολικά ο νησιωτικός σύλλογος που βρίσκεται στην τρίτη θέση έχει παίξει 18 σετ, τα λιγότερα από τις υπόλοιπες 11 του πρωταθλήματος.

Στον αντίποδα η Θέτις είναι η κορυφαία ομάδα στο φιλέ με 81 μπλοκ, με την έμπειρη Αναστασία Γεωργιάδου να έχει 25. Επίσης η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη μετά από 7 αγωνιστικές, είναι στην 4η θέση με 14 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον ΑΟ Θήρας.

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Υπάρχει μία μικρή κούραση μετά το ταξίδι στην Τσεχία, όμως θα το ξεπεράσουμε. Η Θέτιδα είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πολλές ποιοτικές αθλήτριες. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο σερβίς του αγώνα, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Σίγουρα παίζουμε με μία ομάδα η οποία είναι σε καλό μομέντουμ με την πρόκρισή τη στους 16 του Challenge Cup και το τελευταίο διάστημα παίζει καλά. Είναι δύσκολο παιχνίδι και θα παίξουμε ελεύθερα. Δεν έχουμε άγχος, γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας αλλά και της Σαντορίνης. Άμα δώσουμε το 100% θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο για εμάς».

Volleyleague Γυναικών - 8η αγωνιστική

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Μεταξά, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Τσιούλα, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Βαρατάσης, Σταυράτη, Γραμματεία: Μπίτσικα.

ΔΑΚ Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Λούμσι, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Καρακούλια.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητέρς: Πετούσης, Μπακλέσης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Σπίνας, Κούγιας, Γραμματεία: Λιόντου.

Σαντορίνης 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Βελώνης, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

ΔΑΚ Νάξου 18.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μενεσλής, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Μουστάκη, Κατσούλης Εμμ., Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Σχετικά άρθρα

  • «Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή
     Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου
  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
  • Τα φιλικά του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα
    Περιοδεία στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων θα κάνει ο ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την διεξαγωγή τριών ματς το τριήμερο 23, 24, 25/9 στην πρωτεύουσα με ΖΑΟΝ, Απολλώνιο, Αιγάλεω αλλα και τις ομάδες του περίφημου τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος των Κυκλάδων.
  • Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου MVP της 3ης αγωνιστικής
    Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.Η Κύπρια ακραία και αρχηγός της ομάδας της Βούλας, μετά απο εκπληκτική εμφάνιση με 27 πόντους οδήγησε τη Θέτιδα στη πρώτη της φετινή νίκη στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος με 3-1 σετ κόντρα στην ΑΕΚ ενω στατιστικά είχε, 23/52 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ και 67% στην υποδοχή.