Εκτυπώστε τη σελίδα
27-10-2017 19:37

Γ. Μπούκουρας: «Όλη η Κόρινθος περιμένει την πρεμιέρα μας»

Ένα 24ωρο έμεινε για την πρώτη παρουσία του ΑΣΠ Κόρινθος στην Volleyleague Γυναικών.

Μία παρουσία που άργησε κατά μία εβδομάδα, λόγω του ρεπό που είχε η ομάδα της Πελοποννήσου την 1η αγωνιστική.

Η ανυπομονησία μεγάλη, κάτι που φαίνεται στα λόγια του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Μπούκουρα. Ο Έλληνας τεχνικός που την δεκαετία του '90 ήταν διαιτητής μπάσκετ και μάλιστα είχε φτάσει σε σημείο να σφυρίζει αγώνες Α1 Γυναικών, μίλησε στο volleyball.gr για την ανυπομονησία που υπάρχει στη πόλη για την πρώτη τους παρουσία στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μας στην μεγάλη κατηγορία και έχει μεγάλη αξία για την πόλη της Κορίνθου. Ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα και είμαι σίγουρος θα γεμίσει το γήπεδο».

Ο κόσμος της πόλης από πέρυσι που ξεκίνησε η ομάδα με τον Μπούκουρα στον πάγκο, έχει αγκαλιάσει τον σύλλογο και δίνει δυναμικό παρών σε κάθε αγώνα. «Ο κόσμος είναι δίπλα μας και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα γεμίζει κάθε αγώνα. Εδώ πέρυσι ήταν κατάμεστο, φέτος δεν θα είναι;

Η ζήτηση των εισιτηρίων και των καρτών διαρκείας είναι πολύ μεγάλη, δίνοντας κίνητρο σε όλους εμάς που δουλεύουμε στην ομάδα. Φανταστείτε δεν ξέρουμε αν θα χωρέσουν όλοι αύριο στο κλειστό».

Πέρυσι τέτοια εποχή δεν υπήρχε ούτε συζήτηση για άνοδο. Αυτό προέκυψε στην πορεία. «Όταν ξεκινήσαμε δεν είχαμε στόχο την άνοδο. Είχαμε αλλαγές στο ρόστερ αλλά βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι τις δυνατότητες μας, φτάσαμε στο τέλος να κυνηγάμε την άνοδο. Κάτι που καταφέραμε, γεμίζοντας χαρά και περηφάνια στον σύλλογο».

Το άγχος της πρεμιέρας αναμφίβολα υπάρχει και στις αθλήτριες, όμως ο Γιώργος Μπούκουρας θεωρεί πως μόλις πατήσουν γήπεδο, όλα αυτά θα ξεχαστούν. «Η πρεμιέρα πάντα έχει άγχος. Πόσο μάλλον στο γήπεδο σου και στο πρώτο σου παιχνίδι στην κατηγορία.

Είναι καλό που υπάρχει άγχος αλλά μόλις μπούμε στο γήπεδο θα τα ξεχάσουμε όλα. Η ομάδα θα προσπαθήσει να μπει με νίκη στο πρωτάθλημα. Πάνω απ' όλα όμως θέλουμε να χαρούμε το παιχνίδι μαζί με τους φιλάθλους μας».

Σχετικά άρθρα