Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-12-2016 21:32

Περίπατος στη Θεσσαλονίκη για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα απόγευμα στη Θεσσαλονίκη καθώς επικράτησε της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών.
Αρχικά η Ελπίδα αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό πιέζοντας την υποδοχή του Παναθηναϊκού. Πήρε σημαντικό προβάδισμα 12-6, 14-8, αλλά ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και χάρη στα μπλοκ των Φινλτ και Λαγουδάκη πάνω στην Καλαντάτζε κάλυψαν το χαμένο έδαφος. Η Ελπίδα δεν είχε ψυχραιμία, υπέπεσε σε λάθη και το τριφύλλι πηρε το σετ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν ως το 12-13, αλλά ένα σερί της Πολ από τη γραμμή του σέρβις έκανε το 12-16 και ο Παναθηναϊκός έφτασε εύκολα στο 2-0. Στο τρίτο σετ η ομάδα του Καζάζη ξεκίνησε με τις Παπαδοπούλου και Καββαδία και ξέφυγε με 3-12. Η Ελπίδα πλησίασε προσωρινά στο 15-19, χάρη στα καλά σερβίς της Δροσοπούλου, αλλά η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 15-25, 17-25)

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Καλανταρίδου, Γουίλσον, Κ. Μπολέτου, Μ. Μπολέτου, Καλαντάτζε/ Σουπιώνη (λ) Γεροβασιλείου, Καραμούτσα, Δροσοπούλου, Καλαϊτζάκη
ΠΑΟ (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Μερτέκη, Λαγουδάκη, Πολ, Φιλντ, Κωνσταντινίδου/ Ρόγκα (λ), Καρπουζά, Παπαδοπούλου, Καββαδία.

Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Για μας ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα προετοιμασίας ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων που ακολουθούν με την Ηλιούπολη, τον Αρη και τον Αίαντα. Σταθήκαμε καλά απέναντι στον πρωτοπόρο τουλάχιστον για ένα σετ».

Δημήτρης Καζάζης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελπίδας που μας δυσκόλεψε στην αρχή. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα, αλλά ανεβάσαμε γρήγορα την απόδοσή μας και πήραμε το τρίποντο».