Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
21-07-2014 15:41

Βλαχάκης, Μωραΐτης, Καράκου, Χριστίδου και Αμπαζάι, Κυρίτσης στο 7ο Devillion

Με τη συμμετοχή 70 ομάδων και συναρπαστικές μάχες ολοκληρώθηκε το 7ο Devilion Beach Volley Tournament στο Yabanaki Sports Club που διοργάνωσε η BVA το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου.

Το Σάββατο στην κατηγορία amateur ούτε η καταρρακτώδης βροχή στάθηκε ικανή να σταματήσει τη διάθεση των ομάδων για παιχνίδι δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στο τουρνουά.Στην κατηγορία αυτή αγωνίστηκε και η διεθνής αθλήτρια Αθηνά Παπαφωτίου με τον αδερφό της ξεχωρίζοντας με το ταλέντο και τη χαλαρή της διάθεση.Επίσης υπήρξε εκπροσώπηση 2 ομάδων από τον Παρνασσό (Τσουροπλής-Τσουροπλής και Τσουροπλής-Στρωτού) που ταξίδεψαν ειδικά για να λάβουν μέρος στη διοργάνωση.Στην κατηγορία των ανδρών νικητές ήταν οι Νίτσκας-Μακάς που νίκησαν με 2-0 (15-11  15-9) τους Σιημητρά-Πεδιαδίτη. Στις γυναίκες οι Καψού-Γκόγκα νίκησαν με 2-1 (13-15  15-9  11-4) τις Τσιγαρίδα-Οζοκουέρε. Τέλος στο μικτό τουρνουά οι Μπαρμπετσέας-Σωτηροπούλου επικράτησαν με 2-0 (15-11  15-7) των Νίτσκα-Μπαϊράμη.

Την Κυριακή στη senior κατηγορία στους άνδρες οι Βλαχάκης-Μωραϊτης έπειτα από ένα καταπληκτικό τελικό νίκησαν με 2-0 (18-16  15-8) τους Νίτη-Στάικο. Στις γυναίκες οι Καράκου-Χριστίδου νίκησαν με 2-0 (16-14  15-4) τις Καζάκου-Θεολόγου έπειτα από τραυματισμό της Καζάκου που εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ έπειτα απο τραυματισμό.Τέλος στο μικτό τουρνουά οι Αμπαζάι-Κυρίτσης κατέκτησαν τη νίκη άνευ αγώνος επί των Βολουδάκη-Καζάκου μιας και η Ρίτσα Καζάκου ήταν αδύνατον να αγωνιστεί.

Οι ομάδες των τελικών μοιράστηκαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Devilion,Wilson,Cryosauna,Demon,Contigo,Cartel,Oops,Coffee ant things,Λίμνη Βουλιαγμένης,Γύρο γύρω όλοι) και έκλεισαν τον καλοκαιρινό κύκλο των τουρνουά της BVA δίνοντας ραντεβού από το Σεπτέμβριο με ακόμη μεγαλύτερες και καλύτερες διοργανώσεις.