1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-03-2024 00:23

Xριστοφιδέλης - Ρικάρντο: «Αυτο που πετύχαμε είναι κατόρθωμα»

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης είπε για τη σημαντική νίκη κόντρα στον Άθλο:

 «Είναι μία σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Μάλιστα ο  τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε το παιχνίδι σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε για ακόμα μία αγωνιστική της δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία. Ο Άθλος έπαιξε με το βαρύ πυροβολικό της τον Μπουιάτι, ο οποίος ειδικά στο επιθετικό κομμάτι ήταν πολύ επικίνδυνος. Θεωρώ ότι αυτό που πετύχαμε στο τέλος της κανονικής περιόδου είναι κατόρθωμα.

Μέσα σε 10 παιχνίδια πήραμε 16 βαθμούς τερματίζοντας στην 5η θέση Θεωρώ ότι με βάση τα δεδομένα ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε. Αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο ούτε για εμάς ούτε για τα παιδιά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τις πρώτες 5-6 αγωνιστικές είμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου για όσα κατέκτησαν με σκληρή δουλειά. Στα play off για τις θέσεις 5-7  συμμετέχουν τρεις ομάδες που είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα.

Δεν έχει σημασία το βαθμολογικό πλεονέκτημα που έχουμε. Παίζει σημαντικό ρόλο να ξεκουραστούμε ώστε να είμαστε υγιείς στη συνέχεια. Το μόνο σιγουρο είναι ότι δεν θα ρισκάρω ούτε στο ελάχιστο την υγεία κανενός αθλητή όσο σημαντική και αν είναι η 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη».

Ο Βραζιλιάνος της Κηφισιάς Ρέγκο Ρικάρντο δήλωσε: Ρικάρντο: «Είναι πολύ σημαντικό για την Κηφισιά να ολοκληρώνει την κανονική περίοδο στην 5η θέση. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα που έχει παρόμοιους στόχους.  Ο Άθλος μας πίεσε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, όμως με συγκέντρωση και ομαδική προσπάθεια καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τάι μπρέικ. Νικήσαμε ως ομάδα, παίξαμε ο ένας για τον άλλο και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου τους συμπαίκτες μου και όλο το επιτελείο της Κηφισιάς. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση, να γινόμαστε καλύτεροι, έτσι ώστε στο τέλος να κατακτήσουμε τον μεγάλο μας στόχο που είναι η 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ