1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2024 21:59

Xριστοφιδέλης: «Κρατάμε μόνο τους βαθμούς»

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε για τη νίκη κόντρα στον Φοίνικα:

 «Αυτό που μετρά στο πρωτάθλημα ειναι το αποτέλεσμα και ασφαλώς οι βαθμοί ειδικά απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση. Από εκεί και πέρα δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Με εξαίρεση το πρώτο σετ που είχαμε καλά στοιχεία στα υπόλοιπα δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας σε υψηλό επίπεδο.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας αλλά και τη διάρκειά του. Ο Φοίνικας απόψε δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα οπότε ήρθε σχετικά ξεκούραστα το σημαντικό "τρίποντο". Είναι σημαντικό το γεγονός ότι καλύψαμε και τη διαφορά, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο και εμείς κοιτάμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός Γκιγιέρμε Άλβες δήλωσε: »Είναι μία σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Θεωρώ ότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας και πήραμε τη νίκη. Πλέον κοιτάμε τη δύσκολη συνέχεια».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ