1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2018 03:04

Η διπλή χαρά του Φερνάντο Μουνιόθ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ, δεν άφησε ασχολίαστο το ιστορικό ρεκόρ 33 σερί νικών που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στον Ηρακλή, του οποίου ρεκόρ ξεπέρασε.
«Όλοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να παίξουμε εδω με τον Ηρακλή, γιατί στο γήπεδο τους παίζουν πολύ καλά με τόσο καλούς υποστηρικτές ακόμα και απέναντι μας σίγουρα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι να κερδίσουμε ένα δίκαιο αγώνα στη σειρα για να δούμε πως προχωράει η ομάδα όπως επίσης και το ρεκόρ καθώς έχουμε 33 αγώνες χωρίς να χάσουμε για να σπάσουμε το ρεκόρ όπως είχε κάνει και πάλια ο Ηρακλής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την σημερινή διπλή νίκη γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να συναρμολογησουμε την ομάδα».

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης είπε : «Γνωρίζαμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα που στην έδρα της παίζει πάρα πολύ καλά. Είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά, αυτό φάνηκε και στα πρώτα 2 σετ όπου το δεύτερο το χάσαμε στις λεπτομέρειες, ίσως εκεί σκεφτήκαμε ότι θα μας το δώσει ο Ηρακλής με αποτέλεσμα να μπούμε σε περιπέτειες, να χάσουμε τον πόντο να κουραστούμε παραπάνω και να παίξουμε ακόμη δύο σετ. Κρατάμε τη νίκη και παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Σήμερα σε κάποιους τομείς τα πήγαμε καλά. Η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το λιγκ καπ και όλα αυτά θα γίνουν με δουλειά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ