1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-01-2018 14:07

Παπαγγελόπουλος: «Γύρισα σπίτι μου»

Ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος μίλησε ια την επιστροφή του στην Κηφισά:
«Η απόφασή μου να επιστρέψω στην Κηφισιά βασίστηκε στο τι μου έχει προσφέρει η ομάδα τα 7 χρόνια που έχω αγωνιστεί σε αυτή. Αισθάνομαι ότι γύρισα στο σπίτι μου. Οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές και το επιτελείο με κάνουν να αισθάνομαι άνετα.  Απολαμβάνω να είμαι σε μία ομάδα όπως η Κηφισιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου».

Ο κεντρικός του ΑΟΠ Κηφισιάς στη κατέληξε λέγοντας: « Θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου αλλά και να βοηθηθώ από αυτούς, έτσι ώστε να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον δεύτερο γύρο, ο οποίος είναι δύσκολος για εμάς. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μου και στο χέρι τον συμπαικτών μου να προσαρμοστώ άμεσα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει η Κηφισιά εκεί που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια και να δικαιώσω τα άτομα που με επέλεξαν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ