1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2013 20:54

«Επιτυχία αν πάρουμε ένα ματς στη Θεσσαλονίκη»

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, δήλωσε μετά την νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ.


«Ηταν το ιδανικό για την ομάδα μου. Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα αλλά δεν εφησυχάζουμε. Ο ΠΑΟΚ είχε την κούραση από το ταξίδι και αυτό φάνηκε. Βελτιώσαμε τις λεπτομέρειες και πήραμε τη νίκη με 3-1. Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη έδρα με ιδιαίτερο γήπεδο. Θα είναι επιτυχία εάν πάρουμε ένα ματς στη Θεσσαλονίκη και προκριθούμε για πρώτη φορά στους τελικούς».

Γιάννης Μαντέκας: «Έχουμε καλό αβαντάζ. Ψυχολογικά είμαστε καλύτερα από τον αντίπαλο μας. Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του θα είναι πιο δυνατός. Θα είναι ιστορικό γεγονός να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό».

Λεονάρντο Καλντέιρα: «Πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς και να παλεύουμε. Παίξαμε λίγο καλύτερα από τον πρώτο αγώνα και πήραμε μία ακόμα σημαντική νίκη. Ολα τα παιδιά έπαιξαν καλά αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κλείσουμε χωρίς άλλες απώλειες την πρόκριση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ