1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-04-2013 20:48

«Μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω»

Την πίστη του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους τελικους της Βόλεϊ Λίγκ, απέναντι στον Παμβοχαϊκό εξέφρασε ο προπονητής του δικεφάλου, Στέλιος Καζάζης.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε μπει στην πρώτη τετράδα αλλά έχουμε μπροστά μας ακόμα πιο δύσκολο δρόμο για να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις αγωνιστικές δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η ομάδα του Παμβοχαικού αποτελείται από εξαιρετικούς και πολύ έμπειρους αθλητές που έχουν μεγάλη ποιότητα σε πάρα πολλά στοιχεία του παιχνιδιού τους αλλά και κάποιες αδυναμίες πάνω στις οποίες πρέπει να στοχεύσουμε. Εκτιμώ ότι το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας του Βραχατίου είιναι ότι φέτος έχει πολλούς αθλητές που έχουν εμπειρίες από τίτλους και αυτό σημαίνει ότι έχουν περάσει μέσα από την ίδια διακδικασία πολλές φορές και μπορούν να χειριστούν και αγωνιστικά και ψυχολογικά την πίεση από αυτή τη σειρά των αγώνων. Με οδηγό το τελευταίο δεκαήμερο, με τις σπουδαίες νίκες που κάναμε επί του Φοίνικα Σύρου και του Ολυμπιακού, ομάδων που είχαν και έχουν σαν στόχο το πρωτάθλημα, σε αγώνες πολύ σημαντικούς που έκριναν την είσοδο στην πρώτη 4αδα τα καταφέραμε. Αυτό μας δίνει τη δύναμη και την πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ