1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2013 22:37

«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ως το τέλος της σεζόν»

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον προπονητή του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, η αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του που ακολούθησαν της αναμέτρησης.

 

«Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Η ήττα αφήνει γλυκόπικρη γεύση, καθώς η εμφάνιση ήταν καλή. Πιστεύω πως σήμερα κέρδισαν και οι δύο ομάδες και το βόλεϊ γενικότερα. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια τις δύο τελευταίες εβδομάδες, παίξαμε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου δεν τα καταφέραμε, όπως και σήμερα, που μείναμε εκτός τετράδας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ως το τέλος της σεζόν και θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για τη νέα χρονιά, περιμένω από τα παιδιά να παλέψουν ως το τέλος όπως σήμερα», τόνισε ο έλληνας τεχνικός.

O πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου, Βασίλης Κουρνέτας, δήλωσε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά κυρίως μείναμε εκτός τετράδας. Ξέραμε ότι δεν ήταν καθαρά στο χέρι μας η 4η θέση, δεν πετύχαμε το στόχο μας και η απογοήτευση είναι μεγάλη. Δεν ξεκίνησε καλά η φετινή χρονιά και παρότι στη συνέχεια έγιναν κάποιες αλλαγές, βελτιωθήκαμε και παίξαμε καλά στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Φτάσαμε κοντά στη πηγή, αλλά τελικά δεν ήπιαμε νερό και μένουμε εκτός στόχου. Αναφορικά με τον αγώνα ήταν μια σπουδαία μάχη, θέλαμε τη νίκη έστω και για το γόητρο ωστόσο, στο τέλος οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και η νίκη πήγε στον Παμβοχαϊκό».

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link jonathan Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 22:28 posted by jonathan

    Σας παρακαλω, ασχοληθητε με τον κυριο ΓΕΩΡΓΙΟΥ.Σας παρακαλω πολυ...

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 19:58 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    Σας τα έλεγα από την αρχή της χρονιάς. Τι τα θες, το παίζατε έξυπνοι όπως κάνουν συνήθως όλοι οι άσχετοι.Είπαμε, πέρυσι χάσατε την ευκαιρία σας όταν θέλατε με κουτοπονηριά να πάρετε κάτι που δεν αξίζατε και σηκώσατε ψηλα τον αμανέ.Πιστέψατε ότι είστε κάτι μεγάλο ενώ στην πραγματικότητα σας έχω ξαναπεί ότι .......πεταμένα λεφτά ρε παιδιά.Ο κος Παλιόπορτας σας έχει στον αφρό οικονομικά αλλά αν δεν υπάρχει φανέλα, τζίφος.Περιμένω τον παντσέτα με το φίλο του τον ζαμπόνι να σχολιάσουν.Ασχετοι κι αυτοί σαν εσάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ