1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-12-2015 02:32

Χήρας: «Υπέροχο συναίσθημα»

Στην παρουσία της ιστορικής μπάντας του ΑΟ Ορεστιάδας αναφέρθηκε ο κεντρικός της ομάδας Αλέξανδρος Χήρας μετά τη νίκη απέναντι στη Λαμία.

 

«Ήταν ένα καθοριστικό ματς που το θέλαμε πολύ και το πήραμε. Μπήκαμε νωθρά στην αρχή αλλά στη συνέχεια δείξαμε σοβαρότητα και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι σχετικά εύκολα. Η έλευση του νέου προπονητή μας έχει βοηθήσει πολύ και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Σήμερα το γυμναστήριο ήταν γεμάτο και αυτό μας ικανοποίησε καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε αμέσως στις νίκες που κάναμε. Μας έδωσε ώθηση και η παρουσία της ιστορικής μπάντας. Ηταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς τους νέους στην ομάδα που δεν το είχαμε ξαναδεί αλλά ήταν υπέροχο συναίσθημα και μακάρι να συνεχίσουμε να την έχουμε μαζί μας».


πασαδόρος της Λαμίας Νίκος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Δυστυχώς ούτε σήμερα ήρθε η πρώτη νίκη. Παρότι ξεκινήσαμε καλά αφήσαμε την Ορεστιάδα να κάνει το παιχνίδι της. Η αλλαγή προπονητή έφερε και αλλαγές στο παιχνίδι των δύο ομάδων. Στη δική μας ομάδα ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να δει που βρίσκεται. Πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο δεν αξιοποιήσαμε στο να προετοιμαστούμε, δεν κάναμε φιλικά και μείναμε πίσω. Σίγουρα έχουμε μείνει πίσω και στη βαθμολογία, αλλά η ομάδα πρέπει να βρει το σθένος να αντέξει και να μη τα παρατήσει. Δεν αξίζει στη Λαμία να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ