1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2015 00:57

«Μυστήριο» με το ρόστερ της Λαμίας

Η κλήρωση του πρωταθλήματος που έγινε απόψε περίπου 40 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ουσιαστικά σηματοδότησε την έναρξη της νέας περιόδου στην Volleyleague. Ένα από τα «μυστήρια» της κατηγορίας είναι η ομάδα της Λαμίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις σήμερα το μεσημέρι έκλεισε η συμφωνία με τον προπονητή Θανάση Κατσίγιαννη ο οποίος και εκπροσώπησε την ομάδα της Λαμίας στην κλήρωση. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για την Λαμία καθώς αναμένεται να κλείσουν οι αθλητές που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας ομάδας. Από τον σύλλογο και την ΕΣΑΠ και δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου αλλά η παρουσία του Κατσίγιαννη δείχνει πως η διοίκηση του Χρήστου Καρβούνη έχει σκοπό να δημιουργήσει ανταγωνιστική ομάδα έστω και στο παρά... πέντε της έναρξης του πρωταθλήματος.

6 σχόλια

  • Comment Link Ο 10 μερες προετοιμασια Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 10:20 posted by Ο 10 μερες προετοιμασια

    Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι Καμαρωστε την ανυπαρξια και την ανυποληψια σας.Και επειδη και φετος θα σωθητε αφου ετσι θεελει ο λιγκοπροεδρος ευχομαι του χρονου να βρειτε τα κοροιδα του ροστερ πιο γρηγορα και οχι 10 μερες πριν τους επισημους αγωνες

  • Comment Link p.k Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 20:33 posted by p.k

    Εσυ τραβας καποιο ζορι γιατι αλλαζει τους 11 απο τους 12 παικτες;Ετσι γουσταρει απλα!Τραβας καποιο ζορι για τα στατιστικα;Ετσι γουσταρει απλα!Τραβας καποιο ζορι που δεν ανεβαζει τα βιντεο;Ετσι γουσταρει απλα!Αντε ασχολησου με τιποτα αλλο γραφικε γιατι εμεις καμαρωνουμε για την ομαδα μας!

  • Comment Link Ο Αγνός γνώστης Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 18:17 posted by Ο Αγνός γνώστης

    σωστός ο "αγνός" φίλαθλος.Με 0 χρήματα ομάδα αφού ΔΕΝ πληρώνεται ΚΑΝΕΙΣ.Και καλούς παίκτες που τους αλλάζει όλους πλην ενός ( ποιου αραγε?) κάθε χρόνο.Το γέλιο είναι με τους "καλούς προπονητές" που φεύγουν απλήρωτοι κάθε Δεκέμβρη και αναλαμβάνουν την ΟΜΑΔΑΡΑ ο ίδιος βοηθός και οι παρατρεχάμενοι.Χωρίς λεφτά και αυτοί φυσικά ,αρκεί να φαίνεται η μουτσούνα τους στις δηλώσεις του star κεντρικής Ελλάδος.Ά ρε Λι(γ)κοπρόεδρε.Το μαγαζάκι σου να είναι καλά.Και ας παίζουν οι κοντινοί αστείοι ψηφοφόροι σου

  • Comment Link Αγνος φιλαθλος Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 14:06 posted by Αγνος φιλαθλος

    Φιλαρακο η Λαμια ειναι μια ομαδα που αξιζει οσο κανεις αλλος να αγωνιζεται στη volleyleague και το καταφερε με 0 χρηματα.Το μονο της οπλο ειναι οτι ο προεδρος της ξερει βολει και ξερει να παιρνει καλους παιχτες και καλους προπονητες.Ολα τα αλλα ειναι γελοιοτητες.

  • Comment Link Ο παραιτημενος ακομη ? προεδρος Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 18:01 posted by Ο παραιτημενος ακομη ? προεδρος

    Τι εγινε?Μουγκα ολοι οι συνηθεις σχολιαστες του site? Να συνεχισω την ανυπαρξια αυτης της ομαδας μπας και μας πει καποιος γιατι ειναι στην Α1? Σε ποσα παιχνιδια ανεβασε στατιστικα και το βιντεο του αγωνα ως ωφειλε? Ποσα πληρωσε σε προστιμα για ολες τις παρανομιες της αυτη η "ομαδα"?Και ξαναρωτω μηπως και φιλοτιμηθει κανεις να απαντησει.Γιατι "φευγουν" οι 11 απο τους 12 παικτες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και ο Α προπονητης το Δεκεμβριο και αναλαμβανει παντα ο β ? που ειναι παντα ο ιδιος?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ