1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-09-2015 18:32

Θέλει «Τόφαλος» για το Λιγκ Καπ

Στην Παναχαϊκή σκέφτονται τη λύση του «Τόφαλος» για τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ, εφόσον μπορέσουν και φέρουν Ομιλο της διοργάνωσης στην Πάτρα ή την τελική φάση της διοργάνωσης, αλλά και για τα ντέρμπι του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 Εθνικής. Μάλιστα για σήμερα στις 6 μ.μ. έχει προγραμματιστεί ραντεβού του Νίκου Ρουμελιώτη και του μάνατζερ της ομάδας, Κώστα Παπασταθόπουλου, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ, Γιάννη Κοπανά και άλλα μέλη της Ε.Δ. προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο οι «κοκκινόμαυροι» να μετακομίσουν για κάποια παιχνίδια στο «Τόφαλος».
Οσον αφορά στην πρόταση που έχει καταθέσει η Παναχαϊκή στην ΕΣΑΠ για να φιλοξενήσει Ομιλο του Λιγκ Καπ στην Πάτρα ή την τελική φάση της διοργάνωσης, τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Τότε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και ΔΣ στην ΕΣΑΠ και θα παρθούν αποφάσεις για το Λιγκ Καπ. Συγκεκριμένα θα αποφασιστεί και που θα γίνουν οι Ομιλοι και πώς θα γίνουν και που θα γίνει η τελική φάση, αλλά και πως θα διεξαχτεί φέτος η διοργάνωση. Το λέμε αυτό γιατί για λόγους οικονομίας υπάρχει μια σκέψη να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής και να παίξουν στα προκριματικά οι ομάδες από τον Βορρά με τις ομάδες του Νότου.

Πάντως για την τελική φάση του Λιγκ Καπ η Παναχαϊκή έχει δύο δυνατούς αντιπάλους, αφού υποψηφιότητα έχουν καταθέσει ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας Σύρου. Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα του ονόματος και ότι εφόσον επιλεγεί η δική του υποψηφιότητα δεν θα υπάρχουν μεγάλα έξοδα μετακινήσεων για τις ομάδες, ενώ το πλεονέκτημα του Φοίνικα είναι ότι στο παρελθόν έχει διοργανώσει στη Σύρο πολλές διοργανώσεις παίρνοντας άριστα!

«ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΜΕ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

Η Παναχαϊκή τα έχει βρει σε όλα με τον νεαρό ακραίο Βασίλη Κωστόπουλο, ο οποίος ανήκει στον Παμβοχαϊκό. Ηδη ο Κωστόπουλος έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κοκκινόμαυρων» και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, αφού η Παναχαϊκή τα βρήκε και με την ομάδα της Ερυθραίας.

pelop.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ