1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-03-2015 20:13

Νικολάκης: «Κινδυνεύουν να πάνε χαμένοι οι κόποι μας»

Μάχη μέχρι τέλους θα δώσει η Κηφισιά σύμφωνα με τον Δημήτρη Νικολάκη, ο οποίος δήλωσε πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Είναι πολύ δύσκολο ματς. Υπό άλλες συνθήκες θα παίζαμε πιο χαλαρά αλλά μετά τις ήττες με Λαμία και Άρη πρέπει να κυνηγήσουμε αποτέλεσμα. Αν θέλουμε να ελπίζουμε στην 4αδα πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς οι κόποι της χρονιάς κινδυνεύουν να πάνε χαμένοι από τις απρόσμενες απώλειες που είχαμε στα τελευταία ματς. Όχι πως δικαιούμασταν νίκες αλλά έπρεπε να νικήσουμε για να ήμασταν τώρα πιο άνετοι. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Οι παραδόσεις δεν λένε κάτι. Εντός έδρας φαίνεται να παίζουμε καλύτερα απ΄ ότι εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από εμάς. Έχει μεγαλύτερες δυνατότητες για ροτέισον. Εμείς δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες αλλά και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο θα παλέψουμε για νίκες».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 19:31 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Αρχηγέ,ροτέισον-ξεροτέισον,καλύτερος-ξεκαλύτερος,κάντε τό χρέος σας εσείς μέσα καί εμείς απ'έξω,καί όλα καλά θά'ναι.Τό άγχος άλλοι τό'χουν,καί όχι εμείς. ΑΟΟΚΑΑΡΑΑΑ!!!..
    ΑΟΚΑΡΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ