1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-12-2014 15:30

Παπαγγελόπουλος: «Να είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης της Κηφισιάς με τον Άρη ήταν ο Νίκος Παπαγγελόπουλος. Ο ίδιος δήλωσε μετά τη νίκη που έστω και προσωρινά τους κρατά στη δεύτερη θέση: 
«Η απουσία του Γιοβάνοβιτς σίγουρα επηρέασε. Πάντα όταν έχεις ένα πρώτο βιολί στην ομάδα σου που σε βοηθάει πολύ, παίζει ρόλο. Το καλό είναι ότι καταφέραμε να παίξουμε με αυτό το σχήμα και κερδίσαμε. Ερχόμασταν από μία ήττα και έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς για να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, σε κάποια σημεία χαλαρώσαμε, αλλά στα κρίσιμα ήμασταν καλύτεροι και πήραμε το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να παίξουμε καλύτερα. Δίνω ένα μικρό ελαφρυντικό λόγω της απουσίας του Γιοβάνοβιτς, αλλά και ο Κόβαλτσουκ έπαιξε αρκετά καλά. Στο τρίτο σετ ειδικά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να το γυρίσει. Είμαστε ικανοποιημένοι». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ