1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2014 19:18

Άναψε... φωτιές η Πυροσβεστική και πήρε τον τίτλο

Cannot find volleynews.v2/FILES/ENOPLON/2014 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/FILES/ENOPLON/2014/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η ομάδα της Πυροσβεστικής έχοντας στη σύνθεση της πολλά αστέρια από της ομάδες της Volleyleague αλλά και τον θρυλικό Θεόδωρο Μπάεφ που με λίγη προπόνηση θα μπορούσε να βάλει τα γυλαιά ακόμα σε πολλούς επαγγελματίες κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων που ολοκληρώθηκε στο γυμναστήριο του Αιγάλεω.

Στον τελικό η Πυροσβεστική νίκησε τον Στρατό Ξηράς που παρουσίασε αξιόμαχο σύνολο. Ο τελικός είχε πολύ καλό επίπεδο ειδκά στα δύο πρώτα σετ. Στον πάγκο της Πυροσβεστικής βρέθηκε και ο Μάριος Γκιούρδας ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στη μέση δεν αγωνίστηκε στο τουρνουά. Τις απονομές έκαναν αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας και ο επικεφαλής του ΑΣΕΑΔ Σπύρος Ανδριόπουλος.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μυλωνάκης. Επόπτες: Τσομπανάκης, Ναλπάντης. Γραμματεία: Αντωνόπουλος, Χλωρός.

Τα σετ: 3-1 (25-23, 22-25, 25-18, 25-21)

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ (Καραμαρούδης): Τερζής, Λάππας, Κοντογιάννης, Μπάεφ, Χνάρης, Χατζηαντωνίου / Στεφάνου (λ), Προύσαλης, Μπούρας, Καραγάτσος, Τζόρτζης.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ (Γρηγορακάκης): Αδαμόπουλος, Παπαναγιώτου, Κοντοστάθης, Παπαγγελόπουλος, Δρογκάρης, Λουκάς / Κωνσταντινίδης (λ), Σιώπης, Χατζηθάνος, Σπανός, Χριστοδουλάκης, Ρούσσης.

*Στο μικρό τελικό το Λιμενικό νίκησε την Αεροπορία 3-2 σετ.


ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1.Πυροσβεστική
2.Στρατός Ξηράς
3.Λιμενικό
4.Αεροπορία

 Αργότερα video με τις απονομές, φάσεις του τελικού και συνεντεύξεις.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ