1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2014 23:36

Ξεκίνησαν τα φιλικά στην Κηφισιά

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν έδωσε σήμερα η Κηφισιά.

Η ομάδα των βορείων προαστείων αντιμετώπισε στο Ζηρίνειο τον Κύζικο Νέας Περάμου, με το τελικό, ιδιόμορφο, αποτέλεσμα στα σετ να «γράφει» 2-2. Κι αυτό γιατί μετά τα πρώτα τρία σετ (25-23, 25-18, 20-25), αποφασίστηκε να παιχτεί ένα ακόμα σετ στους 15 πόντους. Αυτό το κέρδισε ο Κύζικος, με την Κηφισιά να πραγματοποιεί πολλές αλλαγές και δοκιμές.

Για την ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη, δεν αγωνίστηκαν οι Παπαγγελόπουλος, Νικολάκης και Γιοβάνοβιτς, με το Σέρβο διαγώνιο να μην είναι ακόμα έτοιμος, και τη θέση του να παίρνει ο Κόβαλτσουκ.

Επόμενο φιλικό της Κηφισιάς, την Παρασκευή κόντρα στον Φοίνικα.


Τα σετ: 25-23, 25-18, 20-25, 9-15

ΑΟ ΚHΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Ρουμελιωτάκης, Φερέρα, Χατζηπροδρόμου, Κυπριανός, Κόβαλτσιουκ, Σουλτανόπουλος / Ταμπουρατζής (λ), Mάρκου, Σούρδι, Κόντος

ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Μπακοδήμος): Χριστόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μπεκιάρης, Παπασιδέρης, Βαρδής Χ., Τσέργας / Λιώτας (λ), Μελλές

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyfun Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 09:55 posted by volleyfun

    καλή αρχή ομαδαρα πάμε οπως πέρσι αρσενιάδη κανε τα μαγικά σου και πάλι, με μια καλή προσθήκη σε άκρη η ομάδα θα είναι πολύ καλή και φετος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ