1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2014 15:20

Πρόβλημα με Λαβάγια στη Λαμία

Άσχημα ξεκινάει για την Λαμία ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Volleyleague, καθώς στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση ο Αμερικανός κεντρικός Ρούσελ Λαβάγια υπέστη διάστρεμμα β' βαθμού και θα απουσιάσει από τον παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οριστικές εκτιμήσεις γιά τον χρόνο αποθεραπείας του αθλητή θα μπορούν να γίνουν μετά την πάροδο 48 ωρών από τον τραυματισμό. Παρ' όλα αυτά η ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της και ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Λαμίας καλείται να ξεπεράσει ακόμη μια δύσκολη κατάσταση αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών βασικού αθλητή του.

Υπενθυμίζεται ότι την φετινή περίοδο είναι ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός αθλητή της ομάδας αφού στον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος στο Ρέντη τραυματίσθηκε ο Χρ.Κιόσης που έλειψε για 45 ημέρες και στο τέλος του α' γύρου ο Αμερικανός Τζέι Πέτι με τον οποίο διακόπηκε η συνεργασία λόγω του τραυματισμού του στον ώμο.

Πηγή: Σταρ Κεντρικής Ελλάδας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ