1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
14-12-2013 22:52

Μουστακίδης:«Μεγάλη απόδοση σε όλους τους τομείς»

Cannot find volleynews.v2/MEN/KHFISIA/2013-14/kifisia-ethnikos folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/KHFISIA/2013-14/kifisia-ethnikos/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Έτοιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι ο Σάκης Μουστακίδης, μετά το 3-0 επί της Κηφισιάς. Ο τεχνικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ενώ τόνισε πως η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Παίξαμε πάρα πολυ καλά είναι η αλήθεια. Πιάσαμε πολύ καλή απόδοση σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω το παιχνίδι της Τετάρτης μας βοήθησε πολύ καθώς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μας περιμένει ένα μακρύ ταξίδι αύριο και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για να κλείσουμε τον πρώτο γύρο».
 
Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Και σήμερα να χάναμε θα άλλαζαν πολλά πράγματα. Δεν είναι ο Ολυμπιακός, είναι όλα τα ματς. Εφόσον κυνηγάς κάποιο στόχο και να θες να πας ψηλά, πρέπει να παίζεις όλα τα ματς. Γιατι η Κηφισιά είναι άσχημη ομάδα; Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, σήμερα μπορεί να μην έπαιξε καλά, παίξαμε εμείς καλύτερα και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι».
 
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ