1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-10-2013 23:11

«Πολλές εκπλήξεις στο πρωτάθλημα, η ψαλίδα ανάμεσα στις ομάδες έχει μικρύνει»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Νίκης Αιγινίου στην πρεμιέρα της Βόλεϊ Λιγκ, έμεινε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης καθώς τόνισε.

«Στο ξεκίνημα του αγώνα είχαμε πολύ μεγάλη νευρικότητα και κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται. Δεν είναι σύμπτωση ότι στα δύο πρώτα σετ σε 6 μπάλες που είχαμε πάνω στο φιλέ και έπρεπε να τις τελειώσουμε κάναμε απίστευτα λάθη και αυτό μαρτυρά ότι η νευρικότητα είχε αφαιρέσει και  τη συγκέντρωση. Στη συνέχεια όταν ηρεμήσαμε και αρχίζαμε να πιέζουμε στο σερβίς πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και πήραμε μεγάλες διαφορές».

Αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα ο τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε: «Η δική μου εκτίμηση είναι ότι οι ομάδες που θεωρητικά λέμε ότι θα πρωταγωνιστήσουν θα κάνουν με 2-3 ήττες στον πρώτο γύρο. Και αυτό γιατί η ψαλίδα ανάμεσα στις ομάδες έχει μικρύνει και οι μικρές διαφορές θα φέρουν πολλές εκπλήξεις».

Διαβάστηκε 1052 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ