1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-02-2018 02:18

Στεφανίδης: «Δύσκολα μπορείς να αντικαταστήσεις τον Γιορντάνοφ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο παίκτης του Φοίνικα Σύρου  Χρήστος Στεφανίδης ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης απέναντι στην Παναχαϊκή μίλησε για την απόδοσή του:

 

 

 «Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Έγιναν πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και όλοι οι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής. Από την πλευρά μου κλήθηκα να αντικαταστήσω τον Γιορντάνοφ, έναν αθλητή που δύσκολα μπορείς να τον αντικαταστήσεις. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα διαγώνιος. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο και τη νίκη. Όσο για μένα, προσπάθησα να αγωνισθώ σύμφωνα με τις οδηγίες που μου είχε δώσει ο προπονητής μου και ελπίζω να τα πήγα καλά».

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Όσκαρ Κάσμαρτισκ δήλωσε: «Ήταν μία καλή ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που έχουμε στη διάθεσή μας. Άλλωστε όπως το έχω ξανά πει, πιστεύω στις ικανότητες των αθλητών μου, καθώς τους βλέπω να δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις. Αρχικά στο παιχνίδι εμφανιστήκαμε αγχωμένοι λόγω και των πολλών αλλαγών, όμως στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματά μας και πήραν σχετικά εύκολα το τρίτο σετ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και μία καλή ευκαιρία για εμάς να δούμε την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται όλοι οι αθλητές».



Διαβάστηκε 429 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ