1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-12-2014 22:45

Αρσενιάδης: «Καλύψαμε τις απουσίες»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής της  Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδαςτου και τη νίκη επί του Άρη.

 «Οι περισσότεροι παίκτες έπαιξαν καλά. Ο Όλεγκ έπαιξε καλά, και ο Φερέρα άντεξε παρά το πρόβλημα που είχαμε με την γαστρεντερίτιδα που πέρασε. Παίξαμε πολύ καλή τακτική, αλλά αν δεν είχαν γίνει τα σέρβις του Όλεγκ στο τρίτο σετ θα μπορούσαμε να έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος, καλύψαμε αρκετές απουσίες και παίξαμε καλά. Τον Γιοβάνοβιτς τον περιμένουμε όταν νιώσει καλά. Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Σκεφτόμασταν αυτό με τον Άρη γιατί ήταν κομβικό για εμάς. Όλα αυτά είναι ωραία παιχνίδια, και δεν έχουμε κάτι να αλλάξουμε, αυτή είναι η ομάδα μας και ό,τι μπορεί να κάνει. Οι ομάδες είναι ισοδύναμες, όπως κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και με τον Παμβοχαϊκό, ή να χάναμε σήμερα».
 
Ο διαγώνιος του ΑΟ Κηφισιάς, Όλεγκ Κόβαλτσουκ, δήλωσε: «Στα χαρτιά νομίζω ήμασταν καλύτεροι και κρίθηκε περισσότερο στην υπομονή. Παίζαμε χωρίς τον Γιοβάνοβιτς κι αυτό ήταν σημαντικό. Έχουμε αρκετά δυνατό πάγκο και τα πήγαμε καλά. Περιμέναμε να υπάρχουν εναλλαγές όπως έγιναν στο δεύτερο σετ. Χαίρομαι που επανήλθαμε μετά το δεύτερο σετ και είχαμε μία πολύ καλή εικόνα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μου, αλλά μπορώ να βελτιωθώ. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τους 3 βαθμούς».
Διαβάστηκε 427 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ