1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2014 12:23

Τσακιρόπουλος: «Είμαι Ολυμπιακός» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Για την απόφαση του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά και τις βλέψεις του από αυτό το νέο ρόλο, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr ο Αντώνης Τσακιρόπουλος.

«Eίναι μια προσπάθεια η οποία συνεχίζεται. Οι ακαδημίες του Ολυμπιακού απαρτίζονται από πολύ καλούς προπονητές, υπάρχει μια ροή, και κάθε χρόνο προχωράμε κι ένα βήμα πιο μπροστά. Φέτος ευελπιστώ ότι θα έχουμε ακόμα περισσότερα παιδιά, μεγαλύτερη και τακτικότερη προσέλευση, ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά να κάνουν μεγαλύτερα βήματα προόδου στο βόλεϊ».

Σε ερώτηση πως αποφάσισε να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, τόνισε: «Είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ και μου αρέσει, είμαι Ολυμπιακός κι έχω αγωνιστεί σ' αυτή την ομάδα πολλά χρόνια, και είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα το γεγονός ότι μπορώ να μαθαίνω στα παιδιά αυτό που ξέρω πάρα πολύ καλά».

Διαβάστηκε 500 φορές

Media

2 σχόλια

  • Comment Link lostre Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014 15:58 posted by lostre

    πως γινεται να ειναι αοο αν δεν του αρεσει;γινεται να υποστηριζεις ομαδα που δεν σου αρεσει.θα μας τρελανετε.και εσυ vival εισαι χρυσαυγιτης ειτε σου αρεσει η χρυση αυγη ειτε οχι.και επισης με εχεις ερωτευθει ειτε σου αρεσου ειτε οχι.

  • Comment Link vival Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014 13:32 posted by vival

    Αντώνη Α.Ο.Ο είσαι και θα είσαι σαρέσει δε σαρέσει από εδω ξεκίνησες!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ