1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2013 16:14

Συνεδριάζουν για τον Ηρακλή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεδριάσει την Δευτέρα (25/11) στις 14.00 με θέμα το αίτημα ανάκλησης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί προσφυγής για λύση από το αρμόδιο Δικαστήριο του Ηρακλή

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Καλείστε σε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στις 25-11-2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη) με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο:
Αίτημα ανάκλησης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με αρ. 1721/18.11.2013 περί προσφυγής για λύση από το αρμόδιο Δικαστήριο του σωματείου Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ.
Εισηγήτρια: Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου, Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Π.Κ.Μ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δ. ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1. Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Θ. Καράογλου
2. Υπουργό ΠΕ.Κ.Α. κ. Στ. Καλαφάτη
3. Βουλευτές Νομού Θεσσαλονίκης
4. Νομική Υπηρεσία
5. Γ. Δ/ντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος & Υποδομών Α. Γιάντση
6. Γ. Δ/ντρια Εσωτερικής Λειτουργίας κ. Κ. Μπαλλά
7. Γ. Δντή Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Κ. Γούναρη
8. Γ. Δ/ντή Ανάπτυξης κ. Ν. Τσοτσόλη
9. Γ. Δ/ντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γ. Γιουφτσίδη
10. Γ. Δ/ντή Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Π. Γεωργόπουλο


ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
1. Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης
2. Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Διαβάστηκε 941 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 08:17 posted by ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    ποια περιφέρεια ρε παιδιά.Εδω συνεδριάζουν σήμερα στον Ηρακλή.Σήμερα λοιπόν θα βρεθεί λύση για τα πάντα.Θα μαζευτούν οι οπαδοπαράγοντες χωρίς δικαίωμα υπογραφής, θα μαζευτούν και τα τσακαλάκια της αυτόνομης κι αφού πιουν το καφεδάκι τους παραδίπλα ,θα συσκεφθούν και θα βαφτίσουν απόφαση ότι θα πει η Αυτόνομη. Απλά πράγματα.Ο σύλλογος έχει ξεπεράσει πολύπλοκες διαδικασίες.Οτι πουν οι οργανωμένοι και τέλος.Κυριολεκτικά τέλος.Το ίδιο δε γίνεται και στην ΠΑΕ; Είπαν οι οργανωμένοι στον Παπαδόπουλο να φύγει γιατί έτσι αποφάσισαν, έτσι γουστάρουν ρε παιδί μου.Κατά τα άλλα δε θέλουν συνδιοίκηση.Βέβαια δε θέλουν, εξολοκλήρου διοίκηση θέλουν.Σιγά μην τους αντισταθούν οι μη έχοντες δικαίωμα υπογραφής του Ερασιτέχνη.

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 17:02 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    Τον Ηρακλη δε μπορει κανεις να τον πειραξει. 105 χρονια ο Ηρακλης αντιμετωπισε χιλιαδες προβληματα και βγηκε νικητης. Ετσι θα γινει και τωρα, σιγουρα. 105 χρονια προσφορας δε μπορουν να κινδυνευσουν απο υστεροβουλες σκεψεις καποιων που επιβουλευονται την ακινητη περιουσια του συλλογου ουτε απο τα λαμογια που εκαναν δουλιτσες στην πλατη του. Το προβλημα ειναι το μετα. Τι μελλον εχει ο συλλογος; Μπορει να εχει μελλον με τοσα χρεη, ανοιχτα μετωπα και ανυπαρκτους και ανικανους ανθρωπους που παριστανουν τη διοικηση; Πρεπει πρωτα πρωτα να τμωρηθουν αυτοι που εκαναν ολες αυτες τις λαμογιες. Πρεπει να ξεμπλοκΡιστει επιτελους ο συλλογος και το ΑΦΜ του για να μπορεσει να λειτουργησει ισοτιμα και ανταγωνιστικα. Τελος πρεπει να φυγουν ολοι αυτοι οι τυποι που ειτε λογω αγνοιας ειτε λογω ανικανοτητας εδω και δυο χρονια εχουν κανει την κατασταση ακομα πιο δυσκολη. Πρεπει επιτελους να καταλαβουν οτι κανουν κακο στον Ηρακλη. Να φυγουν και ο συλλογος να αποκτησει κανονικη διοικηση, εστω πρωτοδικειου που θα υπογραφει και θα αναλαβει ευθυνες και που δε θα πηγαινει στο Κατσανειο ως διακοσμητικο στοιχειο για να πινει καφεδακια. Αληθεια τι εκαναν αυτοι που το παιζουν ηρωες για την περιουσια του συλλογου εδω και δυο χρονια; Η παραχωρηση των στρεμματων για κατασκευη γηπεδου στη Μικρα εληξε απο το 2011 απο τοτε δηλαδη που ανελαβαν. Τι εκαναν; Εκαναν κατι για ανανεωση της παραχωρησης; Ξερουν οι ηρακληδεις οτι σημερα δεν εχουμε τα μισα στρεμματα; Καλομαθαν να διοικουν χωρις ευθυνες και χωρις ουσιαστικη συμβολη στη λυση προβληματων με δεδομενη και την πληρη αδιαφορια των ηρακληδεων. Εκαναν οτι τους ερχοταν στο μυαλο, μπακΑλιστικα. Ολα αυτα δεν ταιριαζουν στον Ηρακλη. Γι αυτο περα σπο την ανακληση της αποφασης της Περιφερειας το θεμα ειναι να απαλλαγει ο Ηρακλης απο ολους αυτους και να σποκτησει επιτελους διοικηση. Αγαπητοι μου ο Ηρακλης δε μπορει να διοικηθει μεσα σπο ουζερι και αναψυκτηρια. Χρειαζεται σοβαρους και ικανους ανθρωπους που θα εχουν τον τροπο να δωσουν λυση. Ας ελπισουμε οτι αυτοι θα βρεθουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ