1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-06-2013 21:49

Ο ΣΕΠΠΕ λύνει τα χέρια των προπονητών

Ο ΣΕΠΠΕ σε συνεργασία με την SportsEpilysis προσφέρει στα μέλη του την δυνατότητα να αποκτήσουν με πολύ χαμηλό κόστος το λογισμικό VolleyBallEpilysis, που καλύπτει με απόλυτα επαγγελματικό αλλά ταυτόχρονα απλό τρόπο, τις εργασίες ανάλυσης μέσω video και αυτοματοποιημένης παραγωγής μοντάζ από τους αγώνες των ομάδων τους.

Εύκολα, χωρίς γνώσεις υπολογιστών, χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένων συνεργατών ή στατιστικολόγων,  χωρίς κωδικοποιήσεις, κάθε προπονητής μπορεί με μια απλή καταγραφή στην ειδική φόρμα του προγράμματος  να έχει έτοιμο κάθε είδους  μοντάζ.
  
Επιπλέον το πρόγραμμα προσφέρει δυνατότητες στατιστικής πληροφόρησης, ανάλυσης περιστροφών και ανάλυσης τακτικής πασσαδόρου με πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης.
     
Ο ΣΕΠΠΕ με το λογισμικό VolleyBallEpilysis προσφέρει στον Έλληνα προπονητή επαγγελματικά εργαλεία που μόνο μεγάλες ομάδες διαθέτουν. Πρώτη παρουσίαση στο Σεμινάριο Θεσσαλονίκης 23/06/13 14:00μ.μ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ