1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2024 16:29

Φοίβος Μελισσίων - Στέλιος Ατσιδαύτης: «Το πιο δύσκολο πρωτάθλημα, πλέον πάμε για άνοδο στην Α2»

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο σπουδαίος Φοίβος Μελισσίων, κράτησε την μίνι παράδοση που δημιούργησε τον Μάϊο του 2023, καθώς στέφθηκε πρωταθλητής Β’ εθνική Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ «back to back” μέσα στη Μεταμόρφωση, κόντρα στην γηπεδούχο Δεξαμενή που είχε το πλεονέκτημα έδρας.

Ο «σκηνοθέτης» του νταμπλ της ομάδας των Μελισσίων, ο Στέλιος Ατσιδαύτης (φωτό με τον συνεργάτη του Δημήτρη Γιαμαλή) που βρίσκεται στο σύλλογο για δεύτερη σεζόν, σε δηλώσεις του στο Volleynews.gr υποστήριξε για το χτεσινό θρίαμβο σε μια πολύ δύσκολη σεζόν απο σερί τραυματισμούς:

«Ο αρχικός στόχος που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος επετεύχθη. Και μάλιστα δύσκολα μετά από πολλές αντιξοότητες, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και με μειονέκτημα έδρας...

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τα κορίτσια και για την διοίκηση της ομάδας καθώς γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια.

Βέβαια ο τελικός στόχος είναι η άνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία μέσω των αγώνων μπαράζ που θα γίνουν σε λίγες μέρες στα Χανιά της Κρήτης. Και θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα είμαστε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί για να το καταφέρουμε."

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ