1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2023 14:51

H Κέλλυ Ευθυμιάδη στον Εθνικό Πειραιώς

Η Κέλλυ Ευθυμιάδη θα είναι η νέα ακραία του Εθνικού Πειραιώς, με την ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας.
Η ανακοίνωση:

Το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιώς και ο Όμιλος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της 25χρονης ακραίας Κέλλυς Ευθυμιάδη!

Πρόκειται για μια σπουδαία, έμπειρη, με πολλές παραστάσεις αθλήτρια, που αποτελεί κόσμημα για το χώρο του βόλεϊ, έχοντας πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της, με τα δύο τελευταία χρόνια να την βρίσκουν αγωνιζόμενη με τα χρώματα του Απολλώνιου Κερατσινίου, κερδίζοντας δύο συνεχόμενες ανόδους σε prealeague και voleyleague αντίστοιχα.

Έχει επίσης αγωνισθεί με τα χρώματα του Πορφύρα σε επίπεδο plealeague και volleyleague, όπως επίσης και με την ομάδα της Πετρούπολης.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει πολλά πράγματα για την φετινή γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ομίλου μας!!

Η Κέλλυ μετά την συμφωνία της με τον Εθνικό Πειραιώς δήλωσε:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που την επόμενη χρονιά θα είμαι μέλος της ομάδας του Εθνικού Πειραιώς. Είμαι σίγουρη ό,τι θα έχουμε μια πολύ ωραία συνεργασία η οποία θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων μας. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Θέλουμε όλοι μας να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ομάδας μας, παίζοντας ωραίο βόλεϊ. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες"

Καλωσόρισες Κέλλυ στον Εθνικό μας!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ