1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2015 14:51

Μεταγραφική... καταιγίδα από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Τα νέα της μεταγραφικά χτυπήματα ανακοίνωσε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολη.
Όπως ανακοινώθηκαν στη προσωπική σελίδα της ομάδας στο facebook, από τη νέα περίοδο στο Φοίνικα θα αγωνίζονται η 19χρονη κεντρικός Κατερίνα Αλεξάκη με ύψος 1.82 από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης, η 18χρονη ακραία με ύψος 1.80 Ίρια Πιτακούδη από τον ΑΟ Μαΐστρου (πέρυσι αγωνιζόταν στο Φοίνικα ως δανεική), την 20χρονη ακραια Αναστασία Ζαραφίδου από τον Αρίων Πτολεμαΐδας και η 20χρονη ακραία Σοφία Γκαγκαρίδου από τον Πήγασου Πολίχνης.

Σχετικά άρθρα

  • Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Πήγασο Πολίχνης
    Ο Πήγασος Πολίχνης ανακοίνωσε ενόψει της συμμετοχής του στην Α2 ανδρών, την επιστροφή του λίμπερο Δημήτρη Γκιουγκη την μεταγραφή του πασαδόρου Αλεξάνδρου Γραμμενουδη. και την μεταγραφή του πασαδόρου Γιώργου Χρηστακου!
  • Αστέρας Γρεβενών: «Για ποιούς λόγους δεν μπορέσαμε να μείνουμε στην Α2 γυναικών»
    Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αστέρας Γρεβενών με την οποία ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του και όχι μόνο για την αδυναμία συμμετοχής του στην Α2 γυναικών και την αντικατάσταση του από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, ο οποίος θα πάρει μέρος στην κλήρωση της κατηγορίας που είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 15.00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
  • Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα απο τον Απόλλωνα Καλαμάτας
    Τριπλή μεταγραφική κίνηση από τον φιλόδοξο Απόλλωνα Καλαμάτας. Η διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ενόψει της νέας σεζόν , ένα ρόστερ πρωταθλητισμού, ανακοίνωσε την λίμπερο Σωτηρία Γάκη, την διαγώνια Κατερίνα Ντουσάκη και την κεντρική Ειρήνη Σακελλαρίου.
  • Αντίστροφη μέτρηση για το 2ο διεθνές τουρνουά γυναικών του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης
    Για δεύτερη συνεχή χρονιά o Φοίνικας θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Σεπτεμβρίου στηνΑλεξανδρούπολη,, το 2ο Διεθνές τουρνουά βόλεϊ γυναικών με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.
  • Μεταγραφικό μπαράζ απο τους Ίωνες
    Ολοκλήρωσαν το μεταγραφικό τους μπαράζ οι Ίωνες. Συγκεκριμένα η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑ ανακοίνωσε εκτός από την πασαδόρο Σιμιτζή και την λίμπερο Νυδριώτη πριν λίγες μέρες, την απόκτηση επίσης έξι παικτριών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ