1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2015 18:58

Μία νίκη, μία ήττα για τα Σουφλάρια

Την ήττα γνώρισε την Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη τότε η ΕΣΠΕΚΕΛ βρήκε να ορίσει το παιχνίδι) 12/2/2015 στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου Λάρισας η ομάδα γυναικών του συλλόγου από την ομάδα της Αργούς Βόλου με σκόρ 2 - 3 το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου που αναβλήθηκε επειδή η ομάδα της Αργούς δεν συμπλήρωνε ικανό αριθμό αθλητριών και δεν θα ήταν αξιόπιστο το πρωτάθλημα κατά την ΕΣΠΕΚΕΛ.

Σε ένα παιχνίδι λοιπόν γκραν γκινιόλ η ομάδα των Σουφλαρίων αν και έχασε το 1ο σετ με 19 -25 βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε τα 2 επόμενα σετ με 25 - 21 και 26 - 24.Στο 4ο σετ παρά το κακό ξεκίνημα έφθασε να προηγείται 24 -20.Η έλλειψη ψυχραιμίας έδωσε τη δυνατότητα στην Αργώ να ισοφαρίσει 22-24. Η ομάδα προηγήθηκε ξανά 26-25 και παρόλη την προσπάθεια από στιγμιαίες αδράνειες και άγχος έχασε το σετ 26 - 28.Στο 5ο σετ μετά την απογοήτευση άρχισε άσχημα χάνοντας 2 - 8.Συνήλθε ισοφάρισε 11 - 11 και 12 -12 και στο κρίσιμο σημείο πάλι η αδράνεια και η έλλειψη αυτοπεποίθηση οδήγησαν στην απώλεια του σετ με 13 -15.Έτσι αντί να πάρει 3 βαθμούς πήρε μόνο 1 και ελπίζουμε να μην είναι καθοριστική η απώλεια για την επίτευξη στο στόχου.

Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ:Προπονητής:Κουκούλης Γ.Αθλήτριες:Καραγιάννη Κ- Καβριγιάννη Ρ.-Κανιούρα Χρ.- Χαλκιά Κ. - Λίτσιο Μ. - Σουλτσιώτη Β. - Ποπέσκου Α./ L,Καμπάνι Ρ. - Γκαραλιάκου Ντ. - Νινίκα Ε. - Παπαθεοδώρου Β.- Χαλκιά Α./L.

Πολύ καλή η διαιτησία των Κατσιούλη Χρ. και Σκορδάρα Αικ.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

Την 6ηνίκη κέρδισε η ομάδα των Σουφλαρίων το Σάββατο 14-2-2015 στο κλειστό του 14ου Γυμνασίου Λάρισας με σκόρ 3 - 1 απέναντι στην πολύ μαχητική ομάδα της Φθίας Λαμίας.

Η ομάδα με σαφή τα σημάδια της απογοήτευσης από την ήττα στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν απέδιδαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.Παρόλα την κακή ψυχολική κατάσταση πήραν σχετικά εύκολα το 1ο σετ με 25 - 17.Στο 2ο σετ ο προπονητής πραγματοποίησε αλλάγες για να φρεσκάρει την ομάδα, όμως τα πράγματα εξακολουθούσαν να είναι τα ίδια.Στο τέλος παρόλο που προηγήθηκε 22 - 19 κατάφερε να χάσει το σετ με 23 - 25.Ίδια κατάσταση και στα 2 επόμενα σετ που τα πήρε με 25 - 21 και παίρνοντας το τρίποντο που σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα την ξαναβάζει μέσα στην υπόθεση πρόκριση.

Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ:Προπονητής:Κουκούλης Γ.Αθλήτριες:Καραγιάννη Κ- Καβριγιάννη Ρ.-Κανιούρα Χρ.- Χαλκιά Κ. - Λίτσιο Μ. - Σουλτσιώτη Β. - Ποπέσκου Α./ L,Καμπάνι Ρ. - Γκαραλιάκου Ντ. - Χριστοδουλοπούλου Α. - Παπαθεοδώρου Β.- Χαλκιά Α./L.
Α.Π.Σ.ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ Προπονητής (-) Αθλήτριες: Παπακωνσταντίνου Ε.- Σταμοδήμου Π. - Κουτέρη Δ. - Κυτέα Στ. - Παπαγεωργίου Σ. - Τζουβάρα Κ. - Αντωνοπούλου Μ. - Τσαμαδιά Μ.

Πολύ καλή η διαιτησία των Βλάχου Γεωργίου και Ιωάννου Κυριακής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ