1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-02-2014 12:26

Κοντά στην άνοδο ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Τη μοναξιά της κορυφής στο βαθμολογικό πίνακα απολαμβάνει ο Φιλαθλητικός Γ.Σ Πρέβεζας μετά την εύκολη νίκη επί του Γ.Σ. Άρτας με 3-0 σετ και την εντός έδρας ήττα της Γ.Ε. Μεσολογγίου από τη Φ.Ε.Ι. με 0-3 σετ.
 
Τα κορίτσια του Χρύσανθου Κυριαζή από το πρώτο σετ μπήκαν αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη και δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Η ομάδα της Άρτας δεν κατάφερε να προβάλει σοβαρή αντίσταση παρά μόνο στο τελευταίο σετ όπου ο Φιλαθλητικός έδειξε σημάδια χαλάρωσης.

Το επόμενο Σάββατο ο Φιλαθλητικός αγωνίζεται στο Μεσολόγγι σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια και αν πάρει τη νίκη αυτόματα μετατρέπεται σε φαβορί για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Τα σετ: 3-0 (25-10, 25-15, 25-21)

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ(Χρύσανθος Κυριαζής): Παναγιωτίδου Α., Παναγιωτίδου Ειρ., Γιάγια, Θεοχάρη, Λάσκαρη, Κουμάση, Σιούλα, Κοσμίδου Α., Κοσμίδου Β., Ρίτσα, Μαλέσκου, Ντάκουλα.

Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ(Γιάννης Σταμούλης): Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Δήμου, Πραμαγκιούλη, Παπαδημητρίου, Δαλακλή, Κουρκούτα, Ζιώβα, Μπίκα, Γούλα.

Βαθμολογία
Φιλαθλητικός Γ.Σ. 12
Φ.Ε.Ι. 9
Γ.Ε. Μεσολογγίου 9
Γ.Σ. Άρτας 0

Πηγή: atpreveza.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ