1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2018 09:11

Κατεβάζει γυναικεία ομάδα ο Εθνικός Πειραιώς

Μπορεί στους άνδρες να αποσύρθηκε από την Volleyleague, αλλά στις γυναίκες κατεβάζει ομάδα για πρώτη φόρα στην ιστορία του ο Εθνικός Πειραιώς. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Πειραιώτικου συλλόγου πήρε την απόφαση ομόφωνα και το ξεκίνημα θα γίνει από την τοπική κατηγορία 2 της ΕΣΠΕΔΑ ενώ θα εκπροσωπηθεί με τμήματα Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομών.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού ΟΦΠΦ, όπως προέκυψε μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, συγκροτήθηκε σε σώμα και πραγματοποίησε την πρώτη του γενική συνέλευση.

Κατά την προχθεσινή συνεδρίαση, το Σώμα αποφάσισε ομόφωνα, μεταξύ άλλων, να αποδεχτεί την εισήγηση του νέου εκπροσώπου (εφόρου) του συλλόγου μας στο τμήμα της πετοσφαίρισης, κ Σπύρου Κουτούβαλη, και να προχωρήσει στη σύσταση του ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ.

Αποφασίστηκε επίσης, το νεοσύστατο τμήμα γυναικών να ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ τη σεζόν 2019-2020.Κατά τη φετινή σεζόν 2018-2019, η ομάδα μας θα εκπροσωπηθεί με τμήματα Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων.Όλος ο Εθνικός Πειραιώς εύχεται κάθε επιτυχία στις προσπάθειες των κοριτσιών που θα επιλέξουν και θα επιλεχθούν να αγωνίζονται στο σύλλογό μας.»

Η πρόεδρος                                   Ο έφορος

Δώρα Ιωαννίδου                         Σπύρος Κουτούβαλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ